Stilrent hotell med takpool i Barcelona

NH Constanza, Barcelona, Spanien

Upp till -48% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Elegant boende strax utanför Barcelonas stadskärna, inkl. frukost och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -48% På marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 1,21 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Parkering finns tillgänglig utan extra avgift.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 30 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Stilrent hotell med pool, spa och restaurang i Barcelona, strax utanför stadskärnan, inklusive frukost och mer

  • Avkoppling i ett spa med utsikt: I hotellets spa erbjuds bastu, ångbastu samt pool och duschar med olika temperatur. Dessutom finns det möjlighet att boka in sig för ett utbud av härlig massage och andra behandlingar. Från poolen har du vacker utsikt över omgivningarna.

  • Italienska smaker al fresco: Hotellets restaurang serverar en italiensk meny som inkluderar både klassiska och innovativa recept. Vid vackert väder finns det även sittplatser utomhus på terrassen.

  • En lugn start på dagen: Hotellet serverar en varierad och balanserad frukostbuffé, som bland annat består av färsk juice, smoothies, frukt, bröd, bakverk, ost, kallskuret och yoghurt samt varma rätter som tillagas på beställning. Här kan du börja dagen i lugn och ro, innan sightseeing och andra spännande upplevelser.

Faciliteter

- Bar
- Gym
- Pool
- Restaurang
- Spa
- Terrass

Hitta hit

Hotellet är beläget i Barcelonas affärsdistrikt, strax utanför stadskärnan, nära tunnelbana och buss. Till flygplatsen El Prat är det en halvtimmes bilfärd, eller trekvarts resa med kollektivtrafiken.
Déu i Mata, 66-99, 08029 Barcelona, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor