Stilsäkert hotell med Åres bästa utsikt

Copperhill Mountain Lodge, Åre, Sverige

Copper Juniorsvit

Copper Juniorsvit

Bronze-rum

Copper Juniorsvit

Bronze-rum

Copper Juniorsvit

Naturnära vistelse på ett designhotell med spa, inkl. frukost, tvårätters och spaentré

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -42% på marknadens priser ?
Boende i ett Bronze Dubbelrum, inklusive frukostbuffé och tvårättersmiddag.

I erbjudandet ingår även spaentré och allmän parkering (reservation krävs ej).

Privat parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 500 SEK per dag, samt laddningsstation för el-bilar (går ej att reservera). Avgiften betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Incheckning startar 15.00 och utcheckning sker senast 11.00.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 3 april 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Njut av friluftsliv och Åres bästa utsikt på ett snyggt och miljövänligt designhotell med spa och restaurang, inklusive frukost, tvårätters och spaentré

  • En utsikt att minnas: Med sitt läge 730 meter över havet är detta Åres högst belägna hotell. Härifrån är utsikten minst sagt magisk, med ostörda vyer över Åreskutan, de omgivande bergen och Åresjön som slingrar sig genom dalen.

  • Matkärlek och fina råvaror: På hotellets restaurang lagar man maten med omsorg. Den nordiska menyn är baseras på säsongens lokala råvaror. Kött, fisk, svamp, bär och till och med några av ölsorterna kommer från närområdet.

  • Relaxa på spa-avdelningen: Panoramafönstren vetter mot de majestätiska fjällen, vilket bidrar till den sköna stämningen på spaet. Här finns pooler inomhus och utomhus, bastur och ett antal behandlingsrum för en stunds lyx.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Spa
- Gym

Hitta hit


Inom två timmars bilfärd finns flygplatserna Trondheim och Östersund. Du kan även åka till Åre via tåg. Från tågstationen till hotellet är det sju kilometer.
Åre Björnen, 837 52 Åre, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt av ATOL.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Missa inte

Med sitt läge på Förberget har hotellet fantastisk utsikt över sina omgivningar i Åre. Naturen är precis utanför och det finns ett flertal vandringsleder som passerar alldeles utanför entrén, idealiskt för vardagspaus under varmare årstider. Du kan även ägna dig åt cykling, kajakpaddling och skärmflygning. Under vintern kan man njuta av ski in/ski out-läget som leder till hela Åres skidsystem, likväl som Åre Björnens längdskidåkning. Vill man åka på utflykt kan man besöka Fröå Gruva eller Sveriges största vattenfall, Tännforsen.

Behöver du en andra åsikt?

  • Besök hotellets hemsida för mer information
  • Kolla in gästrecensioner på TripAdvisor
  • Jämför våra priser med andra på internet, t.ex. Booking.com

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor