Boutiquehotell på Östermalm

Story Hotel Riddargatan, Stockholm

Just Large-rum

Just Large-rum

Just Large-rum

The King-rum

The King-rum

The King-rum

En bohemiskt chic designsaga i centrala Stockholm, inkl. frukostbuffé

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -29% på marknadens priser ?
Ingen parkering finns tillgänglig.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 10 september 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Industriellt chic design på ett av Östermalms coolaste tillhåll, inklusive frukostbuffé

  • Bohemiskt, chict och industriellt: Story Hotel Riddargatan är en verklig designsaga och en av Östermalms absolut hippaste tillflyktsorter. Interiören är avslappnat cool och rummen har alla en individuell touch, men med samma tema. Tänk rustika stenväggar, lila accentfärger, dov belysning samt intressanta och sparsamt utvalda inredningsdetaljer.

  • Den perfekta platsen att kicka igång kvällen på: Det är en hel del på gång på Story Hotel Riddargatan. Gästande DJ:s, konstutställningar och andra spännande händelser tillhör vardagen här. Musikvalet står i centrum från morgon till kväll och då finns även erfarna bartenders på plats som briljerar med skickligt mixade drinkar.

  • Asiatiska rätter värdiga hängivna foodies: Ling Long serverar moderna asiatiska specialiteter i en avslappnad atmosfär. På menyn hittar du kreativa rätter som helt klart är mer spännande än vanlig pad thai. Ling Long serverar även svensk frukost varje dag.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar

Hitta hit

Hotellet ligger drygt en kvarts promenad från Stockholms Centralstation där det går tåg och bussar till Arlanda.
Riddargatan, 6, 114 35 Stockholm, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor