Trendigt koncepthotell i Malmö

Story Hotel Studio Malmö, Malmö

Ocean King-rum

Ocean King-rum

Ocean King-rum

Lekfullt och kreativt designhotell nära Malmö Centralstation, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -43% på marknadens priser ?
Utomhusparkering finns tillgänglig mot en extra avgift. Förbokning krävs ej. 

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 22 januari 2020. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo toppmodernt på coolt hotell med utsikt över Malmö och Öresundsbron, inklusive frukost - med bokningsbara datum till slutet av juli

  • Bo på ett av Malmös trendigaste hotell: Tanken är att du ska få ut lite mer av vistelsen genom dess kreativa och lekfulla koncept med fokus på design, konst och musik. Hotellet är en del av STUDIO och i samma byggnad hittar du bland annat kontor, butiker och restaurangerna Lokal 17 samt Salads & Smoothies.

  • 360-gradersutsikten från utomhusterrassen: På 14:e våningen hittar du restaurangen och cocktailbaren Kasai in the Sky. Här serveras japanska läckerheter och uppfriskande cocktails. När solen tittar fram kan du utnyttja stadens högst belägna utomhusterrass med något gott i glaset och blicka ut över stadssilhuetten, med Köpenhamn i horisonten.

  • En morgonstund att njuta av: Efter att du vaknat upp i ditt minimalistiska rum kan du skämma bort dig med ekologiska produkter från L:a Bruket, som är inspirerade av den svenska västkusten. Efteråt väntar en frukost med stadens bästa utsikt.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Lånecyklar
- Elsparkcyklar (mot en extra avgift)

Hitta hit

Hotellet ligger bara sju minuters promenad från Malmö centralstation och cirka en halvtimmes bilfärd från Malmö flygplats.

Bra att veta


Hotellet rekommenderar att man reserverar bord i restaurangen i förväg, då den snabbt blir fullbokad.
Tyfongatan 1, 211 19 Malmö, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på +46 (0)8-505 988 03 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor