Strandhotell med vacker utsikt i Spanien

On Hotels Oceanfront, Matalascañas, Andalusien, Spanien

Upp till -53% Idag På utvalda erbjudanden.

Huelva

El Rocío

El Rompido

Dubbelrum

Dubbelrum

Huelva

Punta Umbria

Fräscht hotell med spa och restaurang, inkl. helpension och spaentré

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -53% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 3 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo på hotell med strandklubb och spa i vacker del av spanska Andalusien, inklusive helpension och spaentré

  • Ät och drick gott vid havet: Hotellets restaurang Rice in Front of The Sea serverar läckra fisk- och skaldjursrätter med vacker utsikt mot havet. För ett stort urval av rätter som du plockar på dig av själv beger du dig till Salutare Buffet där du hittar såväl rätter från regionen som internationella klassiker.

  • Koppla av i hotellets spa: OMMM Wellness Spa har perfekta förutsättningar för att ge dig själv en avkopplande upplevelse under semestern. Bland faciliteterna finns turkiskt bad, bastu, jacuzzi och en läcker pool med vattenfall. Du kan också boka in dig på bland annat en massage eller manikyr.

  • Skönt häng på strandklubben: Se hur solen sänker sig i horisonten från poolen eller slå dig ner i de sköna loungemöblerna och lyssna på DJ:s och liveuppträdanden. Hotellets strandklubb Blanco South Beach har en skön stämning som passar lika bra på dagen som på kvällen.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Spa
- Pool
- Bastu
- Massage
- Strandklubb

Hitta hit


Till den internationella flygplatsen i Sevilla tar det cirka 65 minuter med bil.

Sector Malvasía, Parcela 120, 130, 21760 Matalascañas, Huelva, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Missa inte

On Hotels Oceanfront ligger vid en av Andalusiens vackraste kustremsor med totalt 60 kilometer av oförstörda vita sandstränder. På stranden som ligger intill hotellet kan du slå dig ner i en solstol och njuta av solen eller ta svalkande dopp i havet. Här finns även möjlighet att äta eller dricka något gott och utöva en rad olika vattensporter. På gångavstånd har du även flera restauranger, kaféer, barer samt mataffär. I närheten finns en golfresort liksom den vackra nationalparken Donana National Park.

Behöver du en andra åsikt?

  • Besök hotellets hemsida för mer information
  • Kolla in gästrecensioner på TripAdvisor
  • Jämför våra priser med andra på internet, t.ex. Booking.com

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor