Strandnära boende på Zanzibar

Filao Beach Resort, Uroa, Zanzibar, Tanzania

Deluxe Garden View-rum

Deluxe Garden View eller Deluxe Sea View-rum

Deluxe Garden View eller Deluxe Sea View-rum

Deluxe Garden View eller Deluxe Sea View-rum

Avkopplande dagar på charmigt strandhotell med pool och spa på idylliska Zanzibar, inklusive helpension

Missa inte

Filao Beach Zanzibar ligger runt en timmes bilresa från den historiska stenstaden på Zanzibars östkust. Stone Town är upptagen på Unescos lista över världsarv och är ett klassiskt exempel på en swahilisk handelsstad. Många av stadens byggnader har anor från 1800-talet och en dag här är ett måste om du vill få en inblick i Zanzibars kultur och historia. Passa på att besöka palatset Beit-El-Ajaib, hamnen och den livliga marknaden där doften av kryddor hänger tungt i luften. Du kan även ta en båttur till Prison Island som bjuder på fantastiska sandstränder och korallrev.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor