Strandnära boutiquehotell i Montenegro

Hotel La Perla, Tivat, Montenegro

Upp till -62% Idag På utvalda erbjudanden.

Superior Sea View-rum

Superior Sea View-rum

Superior Sea View-rum

Superior Land View-rum

Superior Land View-rum

Elegant boende vid Kotorbukten, med spa, pool, restauranger och strandklubb, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -62% på marknadens priser ?
Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 15 EUR per dag, som betalas på plats (reservation krävs ej).

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 29 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant boutiquehotell vid Kotorbukten, med spa, pool, restauranger och strandklubb samt bra läge för utflykter, inklusive frukost och en flaska vin

  • Spännande gastronomi från olika delar av världen: Hotellets restauranger serverar italienska, franska och pan-asiatiska specialiteter, som tillagas med en modern twist. Välj själv om du vill sitta i den stilrena matsalen eller ute på terrassen, med vacker utsikt över havet.

  • Wellness för kropp och själ: I hotellets rofyllda spa erbjuds bastu, hamam, jacuzzi och pool. Dessutom finns det möjlighet att boka in sig för bland annat massage, skönhetsbehandlingar och detox-program. Innan och efter din behandling kan du koppla av på en vilostol med utsikt mot Kotorbukten.

  • Strandliv, poolhäng och klarblått vatten: Vid hotellets strandklubb finns det en marina, solstolar och parasoller, palmer och inte minst klarblått vatten. Du kan även välja att koppla av i det eleganta poolområdet eller prova på vattensporter och båtturer längs med kusten.

Faciliteter

- Beach club
- Pool
- Restauranger
- Spa

Hitta hit

Hotellet är beläget i Tivat, vid Kotorbuktens södra kust, en halvtimmes bilfärd från Tivats flygplats.
CM3J+92 Kaludjerovina, Montenegro

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor