Strandnära familjeresort i Dalmatien

Falkensteiner Family Hotel Diadora, Zadar, Kroatien

Family Sea Side-rum

Family Sea Side-rum

Family Sea Side-rum

Family Sea Side-rum

Stilren och familjevänlig resort vid Adriatiska havet, med pooler, strand, flera restauranger och bra läge för utflykter, inklusive helpension, spaentré och extra förmåner

Missa inte

Falkensteiner Family Hotel Diadora är beläget nära stranden vid norra Dalmatiens kust. Härifrån har du ett bra utgångsläge för att utforska omgivningarna. Till exempel kan du besöka historiska städer som Zadar, Split, Trogir och Sibenik, vattenfallen i floden Krka, de idylliska Plitvice-sjöarna, den djupa droppstensgrottan Modric eller någon av alla öar i Kroatiens skärgård. Missa inte heller att vandra, cykla och paddla genom det natursköna landskapet eller att njuta av klapperstensstränderna och det kristallklara vattnet, vilka blivit något av Kroatiens signum. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor