Strandnära hotell i Vietnam

Famiana Resort & Spa, Duong To, Phu Quoc, Vietnam

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Premium Deluxe Garden View-rum

Premium Deluxe Garden View-rum

Premium Deluxe Garden View-rum

Elegant boende vid havet på Phu Quoc, med spa, restaurang och pool, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -40% på hotellets priser ?
Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 3 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant hotell vid stranden på populära Phu Quoc, med spa, restaurang och pool, inklusive frukost, cocktail och massage

  • Wellness vid vattnet: Hotellets spa ligger vid vattnet. Här kan du koppla av med ett brett utbud av härliga behandlingar medan du lyssnar till vågornas rogivande brus. Till exempel erbjuds massage, kroppsbehandlingar, ansiktsbehandlingar, manikyr och pedikyr.

  • Upptäck lokala smaker i restaurangen: Hotellets restauranger serverar bland annat lokala, vietnamesiska, asiatiska och internationella specialiteter, som buffé och à la carte, med fokus på tropiska smaker av fisk och skaldjur. Från vissa av borden har du vacker utsikt över poolen och havet.

  • Strand, sol, snorkling och pool: Hotellet ligger direkt vid stranden och erbjuder vacker utsikt över Thailandviken. Längs med kusten kan du njuta av sol och bad, men även prova på spännande snorkling och dykning. I trädgården finns det dessutom en pool, intill en terrass med solstolar och parasoller.

Faciliteter

- Bar
- Pool
- Restaurang
- Spa
- Utflykter

Hitta hit

Hotellet ligger vid havet på ön Phu Quoc, tio minuters bilfärd från flygplatsen.
Đường Trần Hưng Đạo, Cửa Lấp, Phú Quốc, tỉnh Kiên Giang, Vietnam

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Missa inte

Famiana Resort & Spa är beläget vid havet på den idylliska ön Phu Quoc utanför den vietnamesiska kusten. Härifrån har du ett perfekt utgångsläge för avkoppling med sol och bad, men även för att göra utflykter och utforska öns sevärdheter. Till exempel kan du besöka vattenfallet Suoi Tranh, fiskebyn Ham Ninh, stranden Bai Sao, templet Dinh Cau, Phu Quocs fängelse, fisksåsfabriken, pepparodlingen Pepper Garden eller den natursköna nationalparken. Ett annat tips är att dyka och snorkla längs de artrika och korallrika kusterna.

Behöver du en andra åsikt?

  • Besök hotellets hemsida för mer information
  • Kolla in gästrecensioner på TripAdvisor
  • Jämför våra priser med andra på internet, t.ex. Booking.com

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor