Strandnära hotell på Ibiza

Els Pins Resort & Spa, San Antonio de Portmany, Ibiza, Spanien

Upp till -49% Idag På utvalda erbjudanden.

Deluxe Garden View-rum

Deluxe Garden View-rum

Deluxerum

Deluxe Sea View-rum

Deluxe Sea View-rum

Deluxe Sea View-rum

Elegant hotell med spa, pool och restaurang vid havet nära Ibizas uteliv, inkl. halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -49% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en miljöskatt på upp till 4 EUR per person och dag (beroende på reseperiod och hotelltyp) tillkommer och betalas direkt till hotellet. Skatten gäller gäster över 16 år och nedsätts med 50 % från och med den nionde natten av vistelsen.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 5 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant boende vid havet i San Antonio de Portmany, med spa, pool och restaurang, inklusive halvpension

  • Exklusiv avkoppling i spaet: Hotellets eleganta spa erbjuder massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar, som utförs med noga utvalda produkter. Innan och efter din behandling kan du koppla av en stund vid poolen.

  • Lokala smaker på tallriken: Hotellets två restauranger serverar frukost, lunch och middag med medelhavsinspirerade specialiteter, både som à la carte och som buffé. Vid vackert väder, det vill säga för det mesta, finns det även sittplatser utomhus på terrassen.

  • Egen pool och nära till stranden: Från hotellet når du enkelt flera av Ibizas bästa stränder och badvikar. Dessutom finns det en stor pool på hotellområdet, som är omgiven av en terrass med solstolar och en poolbar, där du kan koppla av med drycker och förfriskningar.

Faciliteter


- Pool
- Restaurang
- Spa

Hitta hit

Hotellet är beläget vid havet i San Antonio de Portmany, nära flera busshållplatser. Till San Antonio de Portmanys färjeläge är det en kvarts bilfärd, eller en halvtimmes resa med lokaltrafiken. Ibizas flygplats når du på en halvtimme med bil, eller en och en halv timme med kollektivtrafiken.
Carrer des Caló, 07820 San Antonio de Portmany, Ibiza, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor