Strandnära hotell på Sardinien

Hotel Club Baja Bianca, San Teodoro, Sardinien, Italien

Upp till -60% Idag På utvalda erbjudanden.

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Classic-rum

Stilrent boende med pool och spa i ett naturskyddsområde vid havet, med soft all-inclusive

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -60% på marknadens priser ?
Noter att det tillkommer en obligatorisk strandavgift på 49 EUR per person och vistelse, som betalas på plats. Avgiften inkluderar tillgång till två solstolar, parasoll, tillgång till Mini Club och kvällsunderhållning.

Vänligen notera att en stadsskatt på 2 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 29 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant hotell med spa, strand och pool i ett naturskyddsområde vid havet på Sardinien, med soft all-inclusive

  • Wellness för alla sinnen: Hotellet har ett stort wellnessutbud, med träningsmöjligheter i form av till exempel gym, tennis och snorkling. Dessutom finns det ett spa som erbjuder bland annat turkiskt bad, badtunna, massage och andra skönhetsbehandlingar. Innan och efter din behandling kan du koppla av i spaets vilorum.

  • Lokala smaker på tallriken: Hotellets restaurang har en stor veranda med tak och vacker utsikt över havet. Här serveras en generös buffé som består av italienska och sardiska specialiteter. Vid poolen finns det en bar där du kan koppla av med drinkar och förfriskningar.

  • Salta bad och två pooler: Hotellet har en privat strand i närheten. Där kan du varva svalkande bad med att koppla av i skuggan under en parasoll. Dessutom finns det två stora härliga pooler, som är omgivna av en terrass med solstolar och en poolbar.

Faciliteter

- Gym och sportfaciliteter
- Parkering
- Pool
- Restaurang och bar
- Terrass
- Spa
- Strand

Hitta hit

Hotellet är beläget vid havet i naturreservatet Tavolara Protected Marine Area/Capo Coda Cavallo i San Teodoro, trekvarts bilfärd från hamnen i Olbia. Olbias flygplats når du på drygt en halvtimme med bil.
Località Capo Coda Cavallo, 08020 San Teodoro, Sardinien, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor