Strandnära idyll på Mallis

Hotel RD Mar de Portals, Portals Nous, Mallorca, Spanien

Upp till -47% Idag På utvalda erbjudanden.

Endast för vuxna Endast för vuxna

Avkoppling på ett hotell för endast vuxna gäster

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Double Lateral Sea View-rum

Double Lateral Sea View-rum

Heritage-rum

Heritage-rum

Heritage-rum

Fyrstjärnigt hotell för vuxna gäster nära stranden och Palma, inkl. frukost, cava, spaentré m.m

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -47% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en miljöskatt på upp till 4 EUR per person och dag (beroende på reseperiod och hotelltyp) tillkommer och betalas direkt till hotellet. Skatten gäller gäster över 16 år och nedsätts med 50 % från och med den nionde natten av vistelsen.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt. 

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 13 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Avkopplande vistelse på fyrstjärnigt vuxenhotell nära stranden på idylliska Mallorca, inklusive frukost, spaentré och en flaska cava

  • Rofylld oas för vuxna gäster: Denna moderna pärla på sydvästra Mallorca erbjuder en lugn tillflyktsort för endast vuxna gäster. Inte nog med att du bor en kort promenad från en vit sandstrand – du befinner dig dessutom nära Puerto Portals, med dess marina, exklusiva restauranger och flashiga båtar.

  • Återfinn balansen på spaet: Den eleganta spa-avdelningen har en rad faciliteter som hjälper dig att koppla av, inklusive bastu, turkiskt bad och uppvärmd pool. Här kan du återhämta dig ordentligt mellan soltimmarna.

  • Lokala rätter möter internationellt: Hotellet har en trevlig restaurang som serverar frukost, lunch och middag i bufféstil med lokala och internationella rätter. Du kan även beställa drycker och snacks i Sky Lounge som ligger uppe på takterrassen, eller i poolbaren.

Faciliteter

- Spa
- Restaurang
- Swimmingpool
- Poolbar
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger ungefär 20 minuters bilfärd från Palma de Mallorca flygplats.
Carrer Caldentei, 15, 07181 Bendinat, Mallorca, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor