Strandnära idyll på vackra Korcula

Aminess Lume Hotel, Korcula, Kroatien

Double Balcony Sea View-rum

Double Balcony Sea View-rum

Double Balcony Sea View-rum

En idyllisk vistelse på en ö i Dalmatiens skärgård, med havsutsikt och närhet till stranden, inklusive halvpension

Aminess Lume Hotel är beläget i den lilla fiskarbyn Brna på ön Korčula och har blivit belönad för sin hållbara och ekovänliga hotellverksamhet. Många scener från Game of Thrones filmades i Kroatien och Dalmatien vilket har gjort att serie-entusiaster rest hit för att följa karaktärernas fotspår. Du behöver inte ha sett serien för att uppskatta de olika byggnaderna där inspelningarna gjort, så varför inte ta en utflykt för att besöka de imponerande lägena.

Under din vistelse på Aminess Lume Hotel kommer du att bo i nyrenoverade rum försedda med många bekvämligheter i ett vackert och ljust hotell. När du inte njuter av havsutsikten och solskenet från din balkong så har du alternativet att ta en kort promenad ner till stranden. Där kan du jobba på brännan, koppla av och andas in den friska havsbrisen från det Adriatiska havet. Ta ett glas vin i solen för att förbereda smaklökarna innan det är dags att avnjuta en hälsosam middag på hotellets restaurang.

Vill du hellre ut och utforska Kroatien så har du flera spännande alternativ. Du har möjlighet att arrangera med transport på hotellet för att besöka Korčula och Vela Luka, som endast ligger 20 kilometer bort från hotellet. I området finns goda möjligheter till att bland annat pröva snorkling, dykning och vindsurfing, vill du hellre vandra eller fiska så finns det gott om vandringsstigar och populära platser att fiska på.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor