Strandnära lägenhet på Nordjylland

Feriepartner Havnevej 361, Agger, Danmark

Upp till -45% Idag På utvalda erbjudanden.

Plats för fler än två vuxna Plats för fler än två vuxna

Mer plats åt alla – perfekt för familj och vänner

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Modern lägenhet på Jyllands kust

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -45% på hotellets priser ?
Sju nätter i ett Sommarhus, endast logi.

I erbjudandet ingår även tillgång till allmänna områden med lekplats, boulebana och minigolf, tillgång till lakan och handdukar, slutstädning, tillgång till badhuset och Wi-Fi.

Vänligen notera att man betalar separat för el (2,50 DKK/kWH), vilket kostar ungefär 150-200 DKK per vecka. Ungefär 60-80 DKK av detta går till vattenförbrukning.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Incheckning startar 16.00 och utcheckning sker senast 10.00.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 23 januari 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Rymlig och modern lägenhet med tre sovrum, delad pool och havsnära läge i idylliska Agger

Rum

Du bor i en modern lägenhet som är inredd i fräsch, maritim stil. Lägenheten mäter 57 kvadrat och har två sovrum med två enkelsängar samt ett sovrum med en våningssäng. Det stora köket och allrummet blir en självklar plats för middagar och umgänge. När vädret tillåter kan du även koppla av ute på den rymliga terrassen. På området finns det en pool, lekplats, bordstennis och minigolf.

Faciliteter:

- Wi-Fi
- Platt-TV med kabelkanaler
- Kök
- Dusch
- Terrass

Mat

I det välutrustade köket kan du svänga ihop goda frukostar, luncher och middagar. Det är en kort promenad till Aggers centrum där du hittar flera trevliga restauranger och caféer.

Läge

Lägenheten ligger 110 meter från stranden i Agger, en idyllisk stad på Jyllands kust. Staden är omgiven av vacker natur, skogar och det fridlysta fågelområdet Agger Tange. Det tar runt 45 minuter att köra till Jesperhus Blomsterpark och som gäst har du tillgång till det badlandet Sydthy Svømmebad i Hurup Thy samt närliggande tennisbanor i Nr. Vorupoer. Du kan ta färjan över till Thybøn och spana efter sälar i vattnet. I området erbjuds ett stort utbud av aktiviteter som beachvolleyboll, fiske, golf, vandring, cykling och ridning.

Bra att veta
 • Vänligen notera att man betalar separat för el (2,50 DKK/kWH), vilket kostar ungefär 150-200 DKK per vecka. Ungefär 60-80 DKK av detta går till vattenförbrukning.
Perfekt för
Aktiviteter Strand Familj Avslappning Landskap
Feriepartner Havnevej 361, Agger, Danmark

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt av ATOL.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Missa inte

 • Att kunna rå om sig själv i en rymlig lägenhet med tillgång till delad pool
 • Närheten till stranden och den vackra naturen
 • Besöka de historiska husen i Agger

Behöver du en andra åsikt?

 • Besök hotellets hemsida för mer information

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg i samband med din bokning. Välj bara datum i kalendern och klicka på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan i ett, samtidigt som du känner dig trygg med vetskapen om att du är ATOL-skyddad.


Om du behöver hjälp med din bokning, vänligen ring oss på (0046) 0850 598 803 (måndag - söndag: 09.00 - 18.00).

Varför boka med oss?

 • De bästa priserna på nätet. Det är vår garanti. Vi ser till så att vi alltid erbjuder de lägsta priserna. Vårt team har genomsökt nätet efter de bästa priserna för våra medlemmar så du kan känna dig trygg när du bokar med oss.
  Läs mer om vår prisgaranti under "Vanliga frågor".
 • Välj dina datum så fixar vi resten – inga rabattkoder behövs!
 • Exklusiva medlemsförmåner kan ingå i erbjudanden

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

 • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
 • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor