Strandnära med thalassospa på Sardinien

Grande Baia Resort & Spa, San Teodoro, Sardinien, Italien

Upp till -55% Idag På utvalda erbjudanden.

Sänkt pris Sänkt pris

Extra rabatt under begränsad tid

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Family-rum

Family-rum

Family-rum

Sparesort vid Sardiniens nordöstra kust, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -55% på marknadens priser ?
Med Club Card får du tillgång till poolerna, fitness-rum, animation shower, sportaktiviteter och strandhanddukar. 

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 1 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Resort med thalassospa i naturskönt område nära stranden på nordöstra Sardinien, inklusive frukost och mer

Rum

Rummen är rymliga, ljusa och bekvämt inredda.

Faciliteter:

- Luftkonditionering
- Värdeskåp
- Platt-TV
- Internet
- Hårtork

Mat

Resorten har tre restauranger. I huvudrestaurangen serveras en varierad buffé med medelhavsinspirerade och sardiska rätter. Du kan även välja att äta i den eleganta à la carte-restaurangen, som erbjuder en meny bestående av både lokala och internationella specialiteter. Det tredje alternativet är pizzerian och grillrestaurangen, där du kan njuta av smakrika rätter samt vacker utsikt.

Spa

Resortens thalassospa erbjuder stora utomhuspooler med saltvatten i olika temperaturer. Här finns också finsk bastu, ångbastu med salt samt en bio-bastu. Du kan även boka in dig för ett stort utbud av behandlingar, som till exempel massager, ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, vaxning, manikyr, pedikyr samt traditionella thalassobehandlingar, vilka är baserade på marina ingredienser och havsvatten.

Läge

Grande Baia Resort & Spa är belägen i San Teodoro, på nordöstra Sardinien, 25 kilometer söder om Olbia och en halvtimmes bilfärd från Olbias flygplats. Resorten ligger vid Coda Cavallo-bukten och erbjuder utsikt mot ett marint naturvårdsområde, som inkluderar öarna Tavolara, Molara och Molarotto. Till stranden är det 400 meters promenad.
Località Monte Petrosu, 08020 San Teodoro OT, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor