Strandnära med thalassospa på Sardinien

Grande Baia Resort & Spa, San Teodoro, Sardinien, Italien

Family-rum

Family-rum

Family-rum

Resort med thalassospa i naturskönt område nära stranden på nordöstra Sardinien, inklusive frukost och mer

Grande Baia Resort & Spa ligger i San Teodoro på nordöstra Sardinien, strax söder om Olbia. Resorten erbjuder bland annat boende i rymliga och ljusa lägenheter, som alla är försedda med balkong eller terrass. Utsikten vetter mot havet eller mot resortens trädgård. Du kan njuta av medelhavssmaker och specialiteter i de tre restaurangerna och koppla av med en drink innan middagen i någon av barerna.

Som namnet antyder har Grande Baia Resort & Spa ett stort thalassospa, med flera saltvattenspooler, olika typer av bastu samt ett brett behandlingsutbud, vilket inkluderar både traditionella thalassobehandlingar (baserade på havsvatten och marina ingredienser), moderna kropps- och ansiktsbehandlingar samt massager.

San Teodoro är känt för sin vackra natur och många fina sandstränder. Den närmaste stranden ligger bara en kort promenad från resorten men du kan även besöka stränder som Cala Brandinchi, Capo Coda Cavallo eller La Cinta, där den sistnämnda är den mest berömda i området. I närheten av ditt boende hittar du även goda möjligheter för aktiviteter som båtturer, vandring, dykning och andra utomhussporter. Dessutom finns det tillgång till ett välutrustat gym, för dig som vill upprätthålla din vanliga träningsrutin även under semestern.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor