Studiolägenhet i centrala Frankfurt

Citadines City Centre Frankfurt, Frankfurt, Tyskland

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Classic-studio

Classic-studio

Classic-studio

Classic-studio

Bo i en modern och central studio i Frankfurt, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -43% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda med leverantörens hemsida eller marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 26 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Rymlig och modern studiolägenhet i centrala Frankfurt, inklusive frukost

  • Gör dig hemmastadd: Citadines City Centre Frankfurt är perfekt för dig som gillar att sköta dig själv men som också vill kunna utnyttja ett hotells faciliteter. De modernt inredda lägenheterna har allt du kan tänkas behöva för att känna dig precis som hemma, inklusive ett fullt utrustat pentry.

  • En bekväm vistelse: Detta fyrstjärniga Frankfurt-hotell erbjuder förutom frukostbuffén ett fitnesscenter om du får lust att komma ikapp med träningen under din vistelse. Är det istället ren avkoppling du söker är du välkommen att tillbringa en lugn stund på hotellets terrass.

  • Gör det mesta av läget: Hotellet är omgivet av ett flertal shoppingområden och sevärdheter. Bara 900 meter från hotellet ligger Frankfurt Messe Exhibition Centre och inom gångavstånd från hotellet hittar du även Skyline Plaza med över 170 butiker. För konstälskaren ligger även Frankfurts moderna museum i närheten.

Faciliteter

- Dygnetruntöppen reception
- Frukostrum
- Fitnessrum

Hitta hit

Hotellet ligger ungefär 20 minuters färd från Frankfurts flygplats.
Europa-Allee 23, 60327 Frankfurt am Main, Tyskland

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor