Historiskt gästgiveri vid Norges fjordar

Sundvolden, Krokkleiva, Norge

Upp till -72% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

De Luxe-rum

De Luxe-rum

De Luxe-rum

De Luxe-rum

De Luxe-rum

Njut av Norges natur och bo på ett gästgiveri med anor från 1600-talet, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -72% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 5 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Fly vardagens sus och brus och bege dig till ett hotell där historisk charm möter modern komfort, inklusive frukost och tillgång till Sundvolden Park

  • Ett gästgiveri med stor charm: På Sundvolden stoltserar man med en charmerande atmosfär och ett värdskap av den gamla skolan, samtidigt som man tagit lite hjälp av nutidens moderna bekvämligheter. Rummen är utrustade med allt du kan tänkas behöva, och här varvas eleganta möbler med lyxiga tyger och blanka trägolv.

  • Matlagning med lokal prägel: På Restaurant Anno 1648 serveras rätter lagade från grunden, och här lägger man stor vikt i att använda sig av råvaror från närliggande gårdar. Förutom ett eget rökeri så finns här också en stor odling med ekologiska örter. Varje morgon serveras även en riktigt läcker frukostbuffé som ger dig fullt av energi inför en ny dag ute i naturen.

  • Maxa avkopplingen under vistelsen: På Sunvoldens eleganta spa kan du boka upp dig på lyxiga massage- och spabehandlingar från den breda behandlingsmenyn. Här finns också ett fullt utrustat gym och en härlig utomhusjacuzzi för avkopplande dopp ute i naturen.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Spa
- Bar
- Gym

Hitta hit

Det är enkelt att ta sig hit med buss från Oslo och en resa tar drygt en timme. Det går också bussresor från Gardermoen som tar cirka 90 minuter.
Dronningveien 2, 3531 Krokkleiva, Norge

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor