The Ashling Hotel

Dublin, Irland

Superior Twin-rum

En glamorös reception

Samuel Beckett Bridge

De eleganta och rymliga Superior-rummen

Chesterfields Brasserie

Guinnessbryggeriet

Utsikt över Dublin

The Iveagh Bar

Dublin Castle

Boende i ett Superior-rum med irländsk frukost på prisbelönt hotell i Dublin

Fyrstjärniga Ashling Hotel ligger alldeles utanför Dublins stadskärna med utsikt över floden Liffey och är perfekt för att upptäcka kullerstensgatorna, de traditionella pubarna och Irlands mångfaldiga och vackra huvudstad med sin kultur. Hotellet ligger bredvid National Museum of Ireland och har nästan Dublin Zoo som trädgård. 

Interiören är glänsande och modern med mjuka lila soffor och sammetsfåtöljer i lobbyn och skimrande kakelgolv. Den eleganta restaurangen serverar ett urval av läckra regionala och internationella rätter. Det finns även en bar där du kan mysa med ett glas svalkande champagne. 

Vårt erbjudande inkluderar boende i ett Superior-rum inklusive irländsk frukost. Sovrummen är ljusa och mysiga med stora fönster med utsikt över omgivningarna.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor