Flådigt boutiquehotell i London

The Fox Club, London, England

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Executive Dubbelrum

Executive Dubbelrum

Executive Dubbelrum

Hyde Park

Executive Dubbelrum

En stilfull vistelse i Londons exklusiva Mayfair-kvarter, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -43% på hotellets priser ?
Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 12 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

En charmig tillflyktsort i hjärtat av Londons lyxigaste kvarter, med ett anrikt förflutet och unikt inredda rum, inklusive frukost

  • Stilfullt och anrikt boutiqueboende: I ett raffinerat och diskret Georgianskt radhus finner du det pampiga tillhållet The Fox Club. Dess gemytliga och stilrena interiör har lockat ett välbeställt klientel ända sedan 1700-talet, då huset hörde till kurtisanen Elizabeth Armistead. Alla hotellets rum är inredda i äkta boutique-anda av den prisbelönta inredningsarkitekten Kit Kemp.

  • Mat och dryck i elegant inramning: The Fox Clubs förtjusande matsal serveras frukost och lunch. På eftermiddagarna dukas det också fram, på klassiskt engelskt manér, traditionell afternoon tea med scones, bakverk och små sandwiches. I den samtidigt avslappnade som chica baren finns ett utmärkt utbud av viner, champagner och cocktails

  • Ta hjälp av riktiga London-experter: Ett hjälpsamt concierge-team finns alltid på plats för att stå till tjänst med vad du än behöver för att få ut så mycket som möjligt av din tid i denna hektiska stad. Så när det gäller att fixa bordsbokningar, teaterbiljetter eller taxi så vet du vart du ska vända dig.

Faciliteter

- Lunchrestaurang
- Bar
- Concierge
- Wi-Fi

Hitta hit

Närmaste tunnelbanestation är Green Park som ligger två minuters promenad från hotellet.

Bra att veta

Vänligen notera att The Fox Club saknar hiss, och att vissa gästrum enbart går att nå via trappor.
Boka gärna bord till afternoon tea-bjudningen i förväg om du vill gå, då de kan vara hett eftertraktade.
46 Clarges Street, Mayfair, London W1J 7ER, England

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor