Trendigt hotell i Milano

The Hub Hotel, Milano, Italien

Upp till -59% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxerum

Deluxerum

Parco Sempione

Castello Sforzesco

Bo modernt med utsikt över Milano, inkl. frukost, rabatter, transfers m.m

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -59% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 5 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet vid utcheckning.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

år rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 27 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Modernt hotell med spa och restaurang i trendiga Milano, inklusive frukost, mat- och sparabatter och transfer

  • Fräscht och fyrstjärnigt: The Hub Hotel ligger i utkanten av trendiga och ständigt populära Milano. Här bor du i inbjudande och stilfulla rum, som förutom hög komfort och en elegant miljö erbjuder vidsträckt utsikt mot Milano från rummen.

  • Stadens atmosfär har letat in sig genom väggarna: Milano stått som inspiration till hotellets restaurang Mirror Lounge & Restaurant. Slå dig ner vid ett av borden och låt dig bjudas på rätter som tillagats enligt traditionella recept från både Milano och Lombardia-regionen. Här serveras varje morgon även en stor frukostbuffé.

  • Vila trötta sightseeing-fötter: Njut av sköna behandlingar i hotellets spa, som inte bara erbjuder en rad behandlingar som du kan njuta av samtidigt som du ser ut över Milano. Här finns faciliteter som pool, bastu, ångbastu, jacuzzi och en tehörna.


Faciliteter

- Restaurang
- Spa
- Wi-Fi
- Trädgård
- Bar

Hitta hit

Flygplatsen når du på cirk 35 minuter med bil. 
Via Privata Polonia, 10, 20157 Milano, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor