Femstjärnig oas i centrala London

The Mandrake, London, England

Upp till -58% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Terrace-rum

Mandrake-rum

Boutiquehotell med spa, restaurang och lummig terrass i London, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -58% på hotellets priser ?
Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 27 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Boutiquehotell med gourmetrestaurang, champagnebar och holistiskt spa i hjärtat av London, inklusive frukost

  • Njut av engelsk, fransk och spansk mat: Börja dagen på bästa sätt med att njuta av varma och kalla drycker, samt klassiker som engelsk frukost och surdegstoast. På kvällen kan du bege dig till hotellets eleganta restaurang Serge som specialiserar sig på spansk och fransk mat, med ett urval av tapasliknande rätter.

  • Unna dig lite välförtjänt avkoppling: I The Mandrakes wellnessavdelning kan man koppla av med ett utbud av exotiska och holistiska ljud-, ljus- och kroppsterapier, som utförs med traditionella metoder från bland annat Hawaii.

  • En grön oas mitt i storstaden: Hotellet har en lummig och blomstrande innergård där det bland annat ligger en rofylld terrass samt ett växthus. I växthuset hittar man en samling medicinalväxter, och det är från en sådan, mandrake, eller alruna på svenska, som hotellet har fått sin inspiration och sitt vackra namn från.

Faciliteter

- Restaurang
- Tre barer
- Rumsservice
- Wellnessavdelning
- Concierge
- Tvättservice
- Wi-Fi

Hitta hit


Närmaste tunnelbanestationer är Goodge Street och Tottenham Court Road, medan de två närmaste flygplatserna är London City och Heathrow, där den senare nås enkelt med tunnelbanans Piccadilly Line, som man kan byta till vid till exempel närbelägna Leicester Square.
20 - 21 Newman Street, London W1T 1PG, England

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor