Paradislycka på femstjärnigt boutiquehotell

The Pavilions, Suites, Phuket, Thailand

Ren och skär lycka i paradiset, inklusive frukost, välkomstförfriskningar och extra förmåner vid längre vistelser

The Pavillions, Phuket, är ett lyxigt femstjärnigt boutiquehotell som består av 49 privata villor med privata pooler och med fantastisk utsikt över de omgivande sluttningarna. The Pavilions är perfekt för en romantisk semester - från den underbara maten till den lyxiga dekoren. Här kan du äta, sova och simma i total avskildhet. The Pavillions, som är flertalet prisbelönt, erbjuder en perfekt tillflyktsort för de som letar efter en lugn och romantisk plats som också erbjuder exklusivitet och avskildhet.

Dessutom finns ett flott spa och wellnesscenter på området, där gäster kan njuta av skön massage och avslappnande behandlingar. The Pavilions spabehandlingar är noggrant utvalda på grund av sina helande krafter. Så varför inte skämma bort dig med en 'Yin Yang Symphony', en fyrhändig massage i din egen villa?

Bra att veta

För de senaste reserekommendationerna angående Thailand, klicka här

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor