En strandvistelse på Zanzibar

The Residence Zanzibar, Zanzibar, Tanzania

Upp till -46% Idag På utvalda erbjudanden.

Luxury Garden Pool-villa

Luxury Ocean Front Pool-villa

Luxury Ocean Front Pool-villa

Luxury Garden Pool-villa

Luxury Ocean Front Pool-villa

En privat villa på vackra Zanzibar, inkl. helpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -46% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda med leverantörens hemsida eller marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 7 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

En resedröm med boende i egen villa på Zanzibars paradis-liknande kust, inklusive helpension

  • En oförglömlig paradisdestination: Zanzibar har ett fridfullt läge i Indiska oceanen, precis bortom Afrikas östkust. Mot den silkeslena sanden skvalpar det kristallklara, turkosa vattnet lugnt och strandlinjen är kantad av charmiga vikar och svajande palmer. The Residence Zanzibar ligger på den sydvästra kusten på en sträcka av oklanderlig vit sand, omgiven av frodiga tropiska trädgårdar.

  • Här väntar må bra-dagar: Om omgivningarna inte är tillräckligt för att vagga dig in i ett fullkomligt lugn (vilket vi tycker att det är!), så kommer spaet garanterat att göra det. Från fasaden till produkterna är denna fristad designad i harmoni med de naturliga miljöerna. När det kommer till mat kan du välja mellan två avslappnade, eleganta restauranger – om du nu inte väljer att sitta vid stranden eller poolen.

  • Känn dig som hemma: Villorna osar samma sofistikerade, lugna charm som du finner på resten av The Residence Zanzibar, med höga tak, mörka träslag, vackra vyer över havet och gott om utrymme. Tillbringa dina dagar med att doppa dig i din privata pool, luta dig tillbaka på en dagbädd i vardagsrummet eller svalka dig i din alldeles egna trädgårdsdusch.

Faciliteter

- Pool
- Spa och gym
- Restaurang
- Bar
- Yoga och vattensport

Hitta hit

Hotellet ligger ungefär en timme från Zanzibar International Airport.
Mchamgamle, Kizimkazi, Zanzibar, Tanzania

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor