Egen villa på kambodjansk paradisö

The Royal Sands Koh Rong Resort, Sihanouk Ville, Kambodja

Upp till -75% Idag På utvalda erbjudanden.

Beachfront Pool-villa

Beachfront Pool-villa

Beachfront Pool-villa

Beachfront Pool-villa

Beachfront Pool-villa

Beachfront-villa

Beachfront-villa

Tropiskt boende vid stranden, med spa och strandrestaurang, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -75% på hotellets priser ?
Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 7 oktober 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Harmonisk resort på Kambodjas näst största ö, belägen intill en härlig sandstrand och turkost hav, inklusive frukost och extra förmåner vid längre vistelser

  • Vakna till vågskvalp: På The Royal Sands Koh Rong handlar det om att varva ner. Storstadsstressen känns långt borta när du befinner dig på en paradisö där det turkosa havet alltid är nära och den vita, mjuka sandstranden lockar med lata dagar i solen. Du checkar in i en egen villa precis intill stranden med vykortsvackra vyer och havet som närmsta granne.

  • Tropisk romantik och gastronomi: Chill Beach Bar & Grill är beläget på stranden, precis intill poolområdet och erbjuder en avslappnad atmosfär. Kryp upp i de stora, mjuka solsängarna med en tropisk drink eller kall öl i handen och njut av solens varma strålar. Till lunch serveras fräscha rätter som grillad fisk och skaldjur. På kvällarna erbjuds finare asiatiska rätter, ofta med fokus på öns specialiteter. Hotellet kan även anordna en romantisk lunch på stranden eller en picknick.

  • Njut av rogivande behandlingar: På Bliss Spa kan du unna dig själv med en skön thaimassage eller en fotbehandling utomhus. Prova på yoga och meditation eller boka in en avkopplande inpackning. I behandlingsrummen är golven gjorda av glas så att du kan titta på de tropiska fiskarna samtidigt som du njuter av rogivande behandlingar.

Faciliteter

- Gym
- Pool
- Restaurang
- Yoga
- Spa
- Konstbutik

Hitta hit

Hotellet ligger cirka en timmes båtresa från hamnen i Sihanoukville. Hotellet kan anordna transfer från hamnen till flygplatsen, resan tar omkring en timme.
Long Set Beach, Koh Rong, Kambodja

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor