Boutiquehotell i centrala Madrid

The Walt Madrid, Madrid, Spanien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Queen-rum

Queen-rum

Queen-rum

Queen-rum

Snyggt och avskalat boende med trendig tapasbar i Madrids pulserande hjärta, inkl. frukost 

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -40% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 27 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Harmoniskt hotell med Madrids stadspuls utanför dörrarna, nära det kungliga slottet och shopping, inklusive frukost och välkomstdrink

  • Ett smakfullt boutiquehotell: Inbäddat på en tvärgata till Madrids pampiga Gran Via hittar du boutiquehotellet The Walt Madrid. Du anländer till en smakfullt inredd lobby och checkar in i harmoniska rum med en neutral och naturnära färgpalett. Här har du en lugn oas mitt i den annars livliga och stämningsfulla huvudstaden.

  • Unna dig en drink: Bob’s Bar följer samma tema som övriga delar av hotellet med en snygg boutiqueinredning där designstolar och snyggt kaklade väggar blandas med industriella inslag. Här serveras läckra tapas, spanska viner, goda drinkar och flera alkoholfria alternativ. När det är dags för middag hittar du också många trevliga restauranger i området.

  • Utforska Madrid: Förutom shopping längs grandiosa avenyer och genuina spanska restauranger bor du i närheten av det kungliga slottet, operan och San Miguels marknad. Strosa runt på Prado-museet eller köp med dig spanska delikatesser för en picknick i El Retiro-parkens rosenträdgård. När mörkret faller och stan fylls med dess världskända energi har du en rad trendiga barer och nattklubbar i närheten av hotellet.

Faciliteter

- Bar
- Terrass
- Wi-Fi

Hitta hit

Det tar ungefär en kvart med bil från flygplatsen till hotellet. Från flygplatsen kan du också ta C1-tåget till metrostationen Recoletos. Därifrån tar det ungefär en kvart att gå.
Calle del Barco, 3, 28004 Madrid, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor