Designhotell med vinfokus i Solna

The Winery Hotel, Solna, Stockholm

Upp till -57% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Superior-rum

Designhotell med vinbar och takterrass i Solna, inkl. frukost och vinprovning som tillval

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -57% på marknadens priser ?
Privat parkering finns tillgänglig och behöver ej bokas i förväg. Avgifter kan tillkomma. 

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan bokning för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 9 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Snygg arkitektur och inredning med cool industriell känsla på designhotell i Solna med restaurang, vinbar och takpool, inklusive frukost och vinprovning som tillval

  • Upptäck nya spännande smaker: På The Winery är det utsökt mat och fina viner som står i fokus. The Winerys restaurang serverar innovativa rätter tillagade av närproducerade råvaror som väljs efter säsong. Vill du ha något lättare, men inte desto mindre gott, kan du göra ett besök på Terreno Deli där ostar, charkuterier, och annat väntar.

  • Prova ett glas lokalproducerat vin: Har man valt namnet The Winery kan man inte vara annat än experter på vin. Slå dig ner i det vackra Vinoteket och låt den kunniga personalen guida dig igenom viner från både den nya och gamla världen tillsammans med goda tilltugg. Här kan du också prova vin från hotellets egen vingård, bara en sådan sak!

  • Inspireras av den häftiga inredningen: God smak är inte bara genomgående i restaurangen och Vinoteket. I de vackra rummen välkomnas du av en urban atmosfär med rustika tegelväggar och tak i betong som för tankarna till konstnärsloft i Brooklyn. Ta ett dopp i poolen på takterrassen och njut av den vackra utsikten över Brunnsviken.

Faciliteter

- Restaurang
- Vinotek med vinprovningar
- Takterrass med pool
- Gym
- Wi-Fi

Hitta hit

The Winery ligger i Solna, 15 minuters resa med kollektivtrafiken från centrala Stockholm. Från Bromma flygplats tar det 15 minuter med bil att nå hotellet och från Arlanda tar det en halvtimme.

Bra att veta


Vänligen notera att förbokning krävs om man vill äta middag på hotellet. Var god kontakta hotellet innan ankomst om du önskar reservera ett bord.
Rosenborgsgatan 20, 169 74 Solna, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor