Tidlös elegans i hjärtat av Prag

Art Nouveau Palace Hotel, Prag, Tjeckien

Upp till -54% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Executive-rum

Executive-rum

Elegant och sobert i hjärtat av vackra Prag med gångavstånd till stadens sevärdheter, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -54% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 0,60 EUR och en kommunavgift på 0,25 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 5 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Femstjärnigt hotell i pampig jugendbyggnad mitt i Prag, ett stenkast från stadens berömda sevärdheter, med bar och restaurang, inklusive frukost

  • Omgiven av tidlös elegans: Det eleganta palatset från 1900-talets början och de vackra rummen i äkta jugendstil, passar utmärkt för livsnjutare som söker det lilla extra. Koppla av i de bekväma rummen och njut av den fridfulla atmosfären innan du beger dig ut i stadens brus.

  • Frukost med guldkant: Börja dagen med en generös amerikansk frukostbuffé på hotellrestaurangen L’Epoque. Här avnjuter du din frukost med stil, under välvda tak och pampiga kristallkronor. Välj bland godsaker som stekta ägg, färskpressad juice, fruktsallad och croissanter.

  • Ett stenkast från stadens pärlor: Hotellets centrala läge med gångavstånd till några av Prags mest välbesökta sevärdheter kommer garanterat att förgylla din vistelse. Promenera på de trånga gatorna i gamla stan och stanna till vid något av stadens mysiga kaféer innan du drar dig tillbaka till hotellets lugna vrå.

Faciliteter


- Restaurang
- Bar
- Wi-Fi

Hitta hit

Närmaste internationella flygplats är Václav Havel, som nås med bil eller taxi på ungefär 25 minuter.
Panská 897/12, 110 00 Nové Město, Tjeckien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor