Tjusigt skyskrapehotell i Da Nang

Novotel Danang Premier Han River, Da Nang, Vietnam

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Corner Deluxe King-rum

Corner Deluxe King-rum

Corner Deluxe King-rum

Corner Deluxe King-rum

Modernt boende i Da Nang med centralt läge och panoramautsikt över Han-floden, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -34% på marknadens priser ?
Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 14 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Toppmodernt hotell i Da Nang med restaurang, bar, pool, fitnesscenter, spa och fantastisk utsikt över staden och Han-floden, inklusive frukost

  • Toppenläge mitt i Da Nang: Strax utanför hotellentrén hittar du en mängd restauranger, barer och butiker. Prova på det genuina köket och fyll dagen med shopping, kultur och nöjen innan du drar dig tillbaka till hotellets lugna vrå.

  • Avslappnade kvällar i poolbaren: När solen gått ner kan du styra stegen upp till översta våningen där du kan beställa din favoritdrink vid infinitypoolen och njuta av den fantastiska utsikten över Da Nang och Han-floden.

  • Håll dig i form på fitnesscentret: Passa på att ta ett träningspass på hotellets gym. Här finns det mesta för den som vill hålla sig i form under semestern. Kombinera med ett skönt yogapass och avsluta med en stund i bastun.

Faciliteter


- Bar
- Restaurang
- Pool
- Fitnesscenter
- Spa

Hitta hit

Hotellet ligger 20 minuters taxiresa från Da Nangs internationella flygplats.
36 Bạch Đằng, Thạch Thang, Hải Châu, Đà Nẵng 550000, Vietnam

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor