Låt 2019 bli reseåret då du ger dig ut på äventyr och besöker nya platser. Behöver du inspiration inför nästa resa? Vi har valt ut våra toppdestinationer, med allt från oförglömliga rundresor till hippa hotell i pulserande storstäder. Det bästa av allt? På Secret Escapes erbjuder vi deals som du inte hittar någon annanstans under kampanjperioden. Allt du behöver göra är att packa resväskan.

Det bästa av USA: Det finns alltid något nytt att upptäcka i USA. Hollywoods hemstad Los Angeles är en ikon inom underhållningsvärlden, medan New York är mångfalden själv. Vi gillar också Boston och Chicago, som är idealiska destinationer för kultur- och historieälskare.

Afrikas stadsliv och savann: Afrika är en kontinent av kontraster, från Marockos kulturella upplevelser och Sydafrikas vingårdar till safariäventyr i Kenya och en liten bit av paradiset på Zanzibar. Dessa är destinationer där man kan skapa minnen för livet.

Paradiset kallar på dig i Asien: Om det är paradisdrömmen du är ute efter så blir den verklighet i Asien. Thailand har en mångsidig natur, från vildvuxna Chiang Mai till kustens kritvita stränder; Singapore är ett virrvarr av skyskrapor och grönska, och vackra Vietnam är ett dynamiskt land av storstäder, bergsbyar och hisnande natur.

Återupptäck Europa: Du behöver inte resa långt för att fylla på med nya reseminnen. Franska Atlantkusten tar dig nära naturen, bland tysta landsvägar, kullar med vinrankor och sträckor av fin sandstrand, medan Kroatien och Montenegro bjuder på otroliga naturupplevelser och fantastiska stränder.