Toppmoderna lägenheter på Kanarieöarna

Marina Suites, Puerto Rico, Gran Canaria, Spanien

Plats för fler än två vuxna Plats för fler än två vuxna

Mer plats åt alla – perfekt för familj och vänner

Standard-svit

Standard-svit

Exklusivt lägenhetshotell med infinitypool vid mysig småbåtshamn i Puerto Rico på Kanarieöarna, inklusive frukost

Missa inte

Marina Suites ligger i anslutning till den exklusiva marinan i Puerto Rico på sydvästra Gran Canaria. I småbåtshamnen finns flera restauranger och barer och du kan åka på båtutflykter för att se delfiner och valar. Närmaste strand ligger cirka 500 meter bort. På cirka tio minuter kan du promenera till turistorten Playa de Amadores med en populär vidsträckt vit sandstrand, restauranger och strandklubbar. Vid stranden finns ett stort utbud av vattensporter och den som vill spela golf beger sig till Anfi Tauro som ligger cirka fem minuter från hotellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor