Toskansk golf- och sparesort

Golf Hotel Punta Ala, Maremma, Toscana, Italien

Superior-svit

Superior-svit

Classic-rum

Boende i rum eller svit på en familjevänlig golf- och sparesort med privat strand, inklusive frukost, spaentré och mer

Det är ingen underdrift att påstå att en semester på Golf Hotel Punta Ala har något för alla, från strand, pool och spa till golf, restauranger och underhållning. Trots det stora utbudet behöver du inte drabbas av beslutsångest: de korta avstånden och den fantastiska servicen gör att det finns tid att pröva på allt och dessutom hinna med att utforska de vackra omgivningarna.

Golf Hotel Punta Ala har ett idylliskt läge omringat av en stor park i den rofyllda toskanska provinsen Maremma där vingårdar och olivlundar avlöser varandra. Hotellet erbjuder en kostnadsfri transferservice till den privata stranden som ligger en kilometer bort och på den närliggande18-hålsgolfbanan kan du öva på svingen med spektakulära panoramavyer över Follonica-gulfen.

Om du föredrar att tillbringa dagen på resorten kan du läsa en bok i skuggan vid poolen, köra ett pass i gymmet eller skämma bort dig själv med en skön behandling i det 800 kvadratmeter stora spaet. Det finns även möjlighet att hyra cykel och spela tennis eller fotboll.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor