Träningsresa

Låter det kul att kombinera endorfiner, vänner och semester i samma veva? Då kanske en träningsresa är någonting för dig? Upptäck nya destinationer med TravelBird.

Erbjudanden

Välj avresedatum
0 erbjudande
Låter det jobbigt att behöva packa ner träningsskorna på semestern? Vem vet, det kanske kommer att ge dig mycket mer semesterlycka än de där obekväma finskorna!

Att åka på aktiva resor har kommit att bli allt mer populärt och vi har förstått att det är till viss del pågrund av alla härliga fördelar som kommer i och med att göra en träningsresa. Allt från att du äntligen har tid att gå på det där boxningspasset du annars inte hinner i ditt fullspäckade schema hemma, till att du äntligen får en spark i baken så du på ett roligt sätt kan hitta tillbaka till glädjen i att röra på dig igen. Behöver du en paus från vardagen, och samtidigt vill unna dig själv någonting härligt och och hälsosamt? Investera i dig själv och åk på en träningsresa till den där destinationen som du länge gått och drömt om. Många passar också på att åka med familj och vänner för ta tillfället i akt att umgås lite extra och göra någonting annorlunda tillsammans! Ta med din dotter, son eller kanske bästa vän och skapa nya, aktiva minnen för livet!

Passa på att testa någonting nytt

Har du länge funderat på att testa ett yogapass? Tennis? Golf? Eller kanske till och med ridning?

Nu får du chansen att testa på någonting nytt och spännande! Gör dig redo för nya utmaningar och bli en vinnare!

Att sätta upp mål och utmaningar kan ibland kännas läskigt, men om det inte går att misslyckas kan du bara skaffa dig nya erfarenheter. Att testa en ny form av träning kan bara berika - en "win-win situation" som det sägs. Kanske hittar du en ny träningsform som passar dig bättre och som din kropp också tycker om!

Det är viktigt att lyssna på sin kropp och ta hand om sig själv, det känner vi alla till. Så varför inte göra det lite extra på semester, då du verkligen har tid. Eller varför inte ta med din käraste på en träningsresa utomlands? Att träna tillsammans skapar nya band och man lär känna varandra ännu bättre. Att träningen sedan bidrar till bättre självförtroende, bättre blodcirkulation och endorfinrus kan ju knappast göra din kärleksrelation sämre? Vi tror snarare tvärt om! Börja dagen med en löptur på stranden i soluppgången.

Lär dig mer om träning, kost och hälsa

Trender kommer och går, men vad som är bra för kroppen består.

Är du trött på att höra om alla dessa olika dieter? Vad man får äta och inte äta. Glöm allt du hört och ta reda på vad som egentligen stämmer.

På din träningsresa kan du också passa på att lära dig mer om kost och hälsa. Då kost är väldigt individuellt kan det vara ett perfekt tillfälle att passa på att lära dig vad som är bra för just dig! Fyll kroppen med vitaminer, mineraler och allt som får dig att må bra - både på utsidan och insidan. Här kan du också få inspiration till köksbänken där hemma samt lära dig nya, kreativa och hälsosamma recept på ett roligt sätt.

Det bästa med att en träningsresa

Hitta nya vänner, nya hobbies och upptäck nya platser

Visst låter det härligt? Här är bara några få härligt påföljder av din träningsresa:
  • Träna i grupp och peppa varandra
  • Åk på en riktig feel-good semester - på riktigt!
  • Gör precis vad som passar dig och testa nya träningsformer
  • Byt ut blod, svett och tårar mot - sol, bad och mjölksyra!
  • Kom hem med mer energi och en större aptit på livet
  • Passa på att umgås och lära känna nya människor
  • Kombinera med din favoritstrand
Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter