Samarbeta med TravelBird

Omkring 50% av alla resenärer vet inte vart de vill åka när de börjar sin jakt på nästa semester. Vi erbjuder våra kunder nya inspirerande resor varje dag, med semestrar som är så enkla och lyckade som möjligt, från början till slut. Bland våra erbjudanden finns något för alla - från solsemestrar och exotiska långresor till romantiska hotellvistelser, aktivitetsfyllda weekendresor och avkopplande spapaket. För att vi ska kunna erbjuda våra kunder de absolut bästa erbjudandena, är vi glada att just du vill samarbeta med oss - så att vi tillsammans kan skapa nya, inspirerande drömresor!

Varför ska du samarbeta med oss?

Hur blir du vår partner?

Du får enkelt kontakt med oss via ett telefonsamtal, eller genom att skicka ett e-postmeddelande med en kort beskrivning av ditt företag, dina önskemål och kontaktuppgifter till jesper@travelbird.se Efter att vi mottagit ditt meddelande kommer en av våra duktiga medarbetare att kontakta dig, så att ni tillsammans kan sätta ihop den perfekta resekampanjen.

Detta säger några av våra existerande partners om oss:

Spar Hotel Gårda - Louise Fors:

"TravelBird har ett enkelt och bra koncept för att sälja rum som annars skulle stå tomma. Det har varit utmärkt för att locka gäster som kanske annars skulle ha valt ett annat hotell. Vi har haft snabb och enkel kontakt med ett fåtal kontaktpersoner, vilket lett till ett smidigt samarbete för alla. De fixar snygga bilder, fin exponering och lockande erbjudanden."

Häringe Slott - Madeleine Rudefors (Sales & Marketing Manager:

"Vårt samarbete med TravelBird fungerar mycket bra. Kommunikationen är tydlig, snabb och professionell och vi får alltid tycka till om exponeringen, vilket vi tycker är bra. Vi är nöjda med hur vi syns. Det mest positiva med att synas i TravelBirds kanal är tillgången till den kundbas som de har, vilken ger oss möjlighet att visa upp slottet för en ny publik och på så sätt locka nya gäster."

Nya Varvet - Jessica Jadegren (Hotellchef:

"TravelBird är enkla att samarbeta med och har mycket bra upplägg på kampanjerna, bra text och bild i kombination. De har ett mycket bra marknadsföringsätt och ett smidigt bokningssystem där man har möjlighet att lägga till olika tillval som bokas direkt på TravelBirds hemsida. Vi arbetar med dem för att det är smidigt, ger bra marknadsföring och att det är enkelt att skapa kampanjer."

Husby Säteri - Yvonne Bäckstedt:

"Vi upplever det som ett bra samarbete, lättjobbat med en trevlig representant hos TravelBird. Kampanjerna ser bra ut och om man vill ändra på något så fixas det snabbt. Det är ett smidigt sätt att nå ut med sin marknadsföring och hitta gäster från andra regioner och andra länder som väljer just Husby Säteri. Bra spridningsområde, framförallt i storstäderna."

Best Western Royal - Per Kilhström (VD:

"Det är mycket enkelt att samarbeta med TravelBird, och det fungerar utmärkt. TravelBird tar hand om allt arbete med att lägga ut rum på deras bokningssida, som är mycket bra. Det är ett riktigt bra sätt att sälja "överskottsrum" till ett hyggligt pris och vi får många nya internationella kunder som vi normalt inte når. Vi slipper dessutom att skicka faktura - betalningen kommer per automatik."