Trendigt designhotell mitt i Bologna

Elizabeth Lifestyle Hotel, Bologna, Italien

Upp till -58% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxerum

Initiale-rum

Initiale-rum

Initiale-rum

Initiale-rum

Deluxerum

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Elegant boutiquehotell nära Bolognas sevärdheter, inkl. frukost, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -58% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 1-5 per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Parkering finns tillgänglig utan extra avgift (reservation krävs).

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 29 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo på lyxigt designhotell nära historiska sevärdheter i Italiens mathuvudstad Bologna, inklusive frukost och extra förmåner

  • Hotellets unika design: Räkna med att kunna njuta av ett bekvämt och elegant boende där känslan för detaljer, designmöbler och konst sätter en unik prägel på miljön. I hela hotellet kan du beskåda målningar, grafiska verk och skulpturer som erkända italienska konstnärer ligger bakom.

  • Testa stadens matutbud: Bologna är känt som Italiens mathuvudstad och kan stoltsera med ett stort utbud av restauranger. Nära hotellet finns en rad olika ställen att äta lunch eller middag på och vill du köpa med dig parmesan, vin eller pasta besöker du den välkända matmarknaden.

  • Upplev historiska sevärdheter: Närheten till Bolognas historiska centrum ger dig ett bra utgångsläge för att utforska spännande sevärdheter. Börja vid Piazza Maggiore och promenera längs vackra kyrkor och byggnader eller ta dig upp i tornet Torre degli Asinelli som erbjuder fantastisk utsikt över staden.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Parkering
- Bar
- Frukostmatsal
- Rumsservice
- Bagageförvaring

Hitta hit


Till den internationella flygplatsen Bologna Guglielmo Marconi tar det cirka 15 minuter med taxi.
161 Via Ferrarese, 40128 Bologna, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor