Tropiskt lugn nära Angkor Wat

Navutu Dreams Resort and Spa, Siem Reap, Kambodja

Grand-svit

Grand-svit

Grand-svit

Grand-svit

Grand-svit

Grand-svit

Explorer-rum

Explorer-rum

Tropisk vistelse i spännande Kambodja med privat terrass och utsikt, inklusive frukost, massage, transfer och andra förmåner

Navutu Dreams Resort and Spa är omgiven av palmer och grönska. Hotellet erbjuder en tropisk drömsemester med tre pooler, yogastudio, spa, restaurang och bar och som om inte det vore nog ligger hotellet även nära det vackra tempelområdet Angkor Wat som är med på UNESCO:s världsarvslista.

På denna TripAdvisor Traveller’s Choice-vinnare vill du nog gärna ägna en del lyxiga timmar på hotellets spa och unnar dig med all rätt en välgörande behandling. Eller så börjar du dagen med en energigivande yogaklass och en simtur i den 18 meter långa sportpoolen. På kvällen utforskar du det kambodjanska köket på hotellets restaurang och njuter av lugnet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor