Undangömd paradisatoll i Maldiverna

Fairmont Maldives Sirru Fen Fushi, Vaikaradhoo, Maldiverna

Upp till -58% Idag På utvalda erbjudanden.

Synts i First Class Magazine Synts i First Class Magazine

Omnämnd i First Class Magazine

Grand Water Sunset-villa

Grand Water Sunset-villa

Grand Water Sunset-villa

Grand Water Sunset-villa

Beach Sunrise-villa

Beach Sunset och Sunrise-villa

Beach Sunrise-villa

Sparesort i Maldiverna med privata villor vid vattnet, inkl. frukost eller halvpension, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -58% på hotellets priser ?
Vänligen notera att en miljöskatt på 6 USD per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet vid ankomst.

Information om transfer

Transfer ingår ej och måste arrangeras direkt med resorten senast 72 timmar innan ankomst.

Transfer tur och retur med sjöflygplan kostar 650 USD per person över 12 år och 400 USD per barn (3-11 år). Det är kostnadsfritt för spädbarn (0-2 år). Vänligen notera att sjöflygplan endast flyger i dagsljus. Anländer du till Malé International Airport efter att solen har gått ner måste du själv ordna med övernattning i Malé.

Transfer tur och retur med inrikesflyg och motorbåt kostar 500 USD per person över 12 år, 400 USD per barn (3-11 år) och 100 USD för spädbarn (0-2 år).

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 2 juli 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Villor vid och ovan vattnet på sagolik atoll på Maldiverna, inklusive frukost eller halvpension, sparabatter och cocktails

Rum

Beach-villorna och Water-villorna på Sirru Fen Fushi är exklusivt inredda i en elegant och avskalad stil med utvalda konsthantverksdetaljer. Samtliga villor är försedda med en privat pool och en uteplats. Beach-villorna ligger direkt vid den vita sandstranden och har även ett lyxigt utomhusbadrum. Water-villorna är byggda på en brygga över vattnet, med en stege som leder ned i de behagligt ljumma vågorna. Här kan du dessutom njuta av ett avkopplande bad inomhus, i det stora, vackra badkaret av koppar.

Faciliteter:

- Högtalaranläggning
- Wi-Fi
- Kaffe- och tefaciliteter
- Vinkyl

Mat

På Fairmont Maldives Sirru Fen Fushi börjar dagen med en hälsosam och lyxig frukostbuffé på Raha Market Restaurant. Här kan du välja mellan bland annat ekologiska juicer, sallader, kallskuret, ostar, yoghurt, müsli, flingor samt härliga hemmagjorda desserter. Senare under dagen serveras här också lunch och middag. Hotellet har även en balinesisk bar och en japansk restaurang, där det serveras sushi och robatayaki-rätter samt ett urval av japanska cocktails och andra drycker. Dessutom har det precis öppnat ytterligare en restaurang, Azure, där fokus ligger på fisk och skaldjursrätter med en internationell touch. 

Spa

På resorten finns ett holistiskt inriktat spa, vars välgörande behandlingar inspireras av de fyra elementen och dess naturliga krafter. Spaupplevelsen skräddarsys åt respektive gäst och du kan även njuta av hälsosamma och välsmakande förfriskningar under din vistelse.

Läge

Sirru Fen Fushi betyder ordagrant ungefär “en hemlig ö i vattnet”. Resorten är belägen på en 16 hektar stor ö i Maldiverna, där du bland annat hittar en av landets största laguner. Den natursköna ön är verkligen en perfekt plats för att göra ingenting, och bara njuta av de vackra omgivningarna. Samtidigt finns det här goda möjligheter till aktiviteter och sporter som båtturer, snorkling, dykning, kampsport och yoga, samt ett urval av olika kulturella utflykter.

Bra att veta

Transfer ingår ej och måste arrangeras direkt med resorten senast 72 timmar innan ankomst.

Transfer tur och retur med sjöflygplan kostar 680 USD per person över 12 år och 410 USD per barn (3-11 år). Det är kostnadsfritt för spädbarn (0-2 år). Vänligen notera att sjöflygplan endast flyger i dagsljus. Anländer du till Malé International Airport efter att solen har gått ner måste du själv ordna med övernattning i Malé.

Transfer tur och retur med inrikesflyg och motorbåt kostar 500 USD per person över 12 år, 400 USD per barn (3-11 år) och 100 USD för spädbarn (0-2 år).
Unit 2B Faamdheyrige, Orchid Magu, Male’ 20209, Maldiverna, Shaviyani Atoll 20209, Maldiverna

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Missa inte

  • Börja dagen med ett morgondopp i rummets privata pool
  • Njuta av lokala kvalitetsprodukter från hotellets hälsosamma frukostbuffé
  • Resortens sagolikt vackra omgivningar, som tycks vara tagna direkt från ett vykort

Behöver du en andra åsikt?

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor