erbjudanden

Upplevelser

Med TravelBird hittar du inspiration till fantastiska upplevelser - skapa underbara minnen för livet!
Se mer:

Spännande upplevelser för alla smaker och intressen!

Finns det något bättre än en fantastisk upplevelse? Upplevelser kanske är det bästa man kan uppleva - därav namnet. Med TravelBird kan du hitta magiska upplevelser som du kanske inte tänkt på innan eller så kanske du kommer hitta just din drömupplevelse - något som du alltid velat göra!

Upplevelser måste nog vara den perfekta presenten att ge bort till någon man tycker om och det är även perfekt om man vill unna sig själv något extra speciellt! Du kanske vill överraska dina föräldrar med en underbar matresa där man får ta del av magiska matupplevelser som man aldrig tidigare fått uppleva. Ät god mat, umgås tillsammans och njut av en härlig atmosfär. Du kanske vill ta med dig en vän eller din partner på en vin eller champagne resa, där underbara drycker och vackra miljöer kommer stå i fokus. Lär dig mer om dryckerna under din resa, smaka, dofta och ta till dig det som sägs - det finns så mycket spännande att upptäcka! Du kanske hellre vill umgås med hela familjen och uppleva spännande äventyr tillsammans. Åk på utflykter över dagen eller kom iväg på en härlig resa tillsammans. Om du istället vill ha lite ensamtid och unna dig något till dig själv kan du alltid åka iväg på en spaupplevelse, gå och se en föreställning av nått slag eller slå på stort och göra en resa till Island för att uppleva det vackra norrskenet. Passa på att göra något du tänkt på eller pratat om under en längre tid, livet är för kort för att inte ta alla chanser att uppleva ännu mer! Det bästa med upplevelser är att det kan innebär alla möjliga typer av temaresor, aktiviteter, umgängen och stunder i livet - allt beror på just dina intressen och smaker!

En upplevelse är även ett perfekt tillfälle att testa på något nytt, du kanske har gått runt länge och funderat på att besöka en specifik destination eller velat besöka en spännande sevärdhet någonstans i världen eller här hemma i Sverige. Våga testa nya saker - det kanske kommer vara en upplevelse som ger dig både nya intressen och kunskaper att använda i framtiden! Upplevelser är något man inte behöver åka långt bort för att få ta del av, man behöver inte ens lämna Sverige om man inte vill. I vårt härliga hemland finns det så många spännande platser att upptäcka och mycket att både se och göra. Om du istället vill passa på att åka utomland har du en hel värld att välja på och du kommer ha möjlighet att uppleva så många fantastiska och spännande saker. Så ge dig ut, upplev och skapa minnen för livet!

Fantastiska upplevelser

Det finns så mycket spännande att uppleva!

Upplevelser kommer i alla typer av former och det finns så mycket spännande i världen att uppleva. En upplevelse är inte enbart den där resan, utflykten eller middagen - en upplevelse är något mer, något extra.

Det finns så många spännande upplevelser att göra. Man kan säga att upplevelser kan gå under olika teman då du kanske har en längtan eller ett intresse att uppleva något specifikt. Du kanske vill uppleva fler härliga stunder ute i naturen, gå på spännande evenemang, äta den där speciella maträtten på den där coola restaurangen du alltid velat prova eller så kanske du äntligen har möjlighet att få se en specifik djurart du länge velat se i verkliga livet. En upplevelse kan verkligen innebära så många spännande saker och det är enbart du själv som bestämmer! Du kanske skulle vilja lära dig något nytt? En upplevelse kan nämligen innebära nya kunskaper och nya erfarenheter. Du kanske har ett intresse för vin, öl eller champagne så varför inte åka på härliga upplevelseresor! Åk till Italien för att upptäcka mer om spännande viner, gör en ölresa i en storstad i Europa eller åk till Frankrike och drick god champagne i underbara Champagne. Du kan på så vis lära dig mer om de spännande dryckerna medan du får uppleva en härlig miljö och även dela den med någon du tycker om. Om du istället är sportintresserad kanske en härlig fotbollsresa lockar mer? Ditt favoritlag spelar på en häftig arena med hundratals hejande människor i publiken! Om du istället vill umgås med familjen kan du åka på en skidsemester för att njuta av både snö, varmchoklad och afterski. Om du är intresserad av kultur kanske en musikal, teaterföreställning eller att besöka några kulturella sevärdheter kan vara en upplevelse du skulle uppskatta. Om du istället är mer intresserad av natur så kan man göra en spännande resa till något härligt exotiskt land och ta del av häftiga naturupplevelser som du aldrig tidigare skådat. Norrsken, djungel, paradisöar, skogsområden, berg.. Ja det finns så mycket att uppleva runt om i världen!

Minnen för livet

Underbara upplevelser för hela familjen!

Upplevelser ger minnen för livet och det finns så många otroliga saker att uppleva i världen! Det bästa som finns i livet är att skapa minnen och även att få uppleva så mycket som möjligt! En upplevelse betyder verkligen mycket och det kommer ge massor av ny energi. Man kommer även komma personen man upplever något med ännu närmare och en upplevelse kanske kan göra den långa mörka vintern lite mer ljus. Upplevelser är som sagt det där lilla extra som man kommer få ta del av och det behöver inte alls vara så komplicerat eller enbart stora upplevelser. Ofta är det de små upplevelserna som man kommer minnas längst. Du kanske vill göra en mysig utflykt med hela familjen, spendera dagen i en skidbacke eller äta god mat. Gör ett besök i något spännande museum, upptäck nya platser i världen eller hemma i Sverige eller ta med barnen på en semester utomlands!

Det som är det bästa med upplevelser är ändå att man har möjlighet att dela dem med någon man tycker om. Även fast det kan vara skönt ibland att få göra saker ensam så är det något speciellt med att få dela en upplevelse, glädjen och alla minnen tillsammans med någon och det bästa är om man gör det tillsammans med någon man tycker om!

Upplevelser finns överallt

Du behöver inte åka långt för härliga upplevelser!

Man behöver inte leta länge om man är ute efter magiska upplevelser, det finns nämligen möjlighet att uppleva roliga och häftiga saker överallt! Att åka utomlands är bara det en upplevelse i sig och det är alltid kul att upptäcka nya länder och nya platser i världen. Det är även en upplevelse i sig att under en resa ha chansen att uppleva och ta del av nya kulturer och miljöer i det land man besöker. Men du behöver inte alltid åka så långt för att få uppleva fantastiska saker, det finns nämligen så mycket spännande att både göra och se i Sverige. Sverige är ett helt underbart land som har mycket att erbjuda och här har du chansen att uppleva mycket. Ät fantastiska maträtter, åk på en härlig skidsemester, gå på roliga evenemang eller besök platser med spännande sevärdheter. Det som är det bästa med upplevelser är att de både kan vara spontana eller så kanske du vet sedan tidigare exakt vad du vill göra, var du vill göra det och även hur du vill göra det. Du har kanske länge haft en dröm om att få uppleva något specifikt i en specifik stad!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter