Havsutsikt över Santa Ponsa-bukten

Hotel Bahia del Sol, Santa Ponsa, Mallorca, Spanien

Flyg ingår Flyg ingår

Santa Ponsa

Santa Ponsa

Dubbelrum

Santa Ponsa

Dubbelrum

Santa Ponsa

Exklusivt leverantörserbjudande

Bekvämt semesterboende med pooler, spa och takbar med panoramavy, inkl. flyg, halvpension och hyrbil

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -35% på leverantörens priser ?

Det här är ett exklusivt erbjudande från leverantören. Du kommer därför att bli hänvisad till deras hemsida för att se tillgängliga datum och slutföra din bokning.

Fyrstjärnigt hotell med pooler, spa och takbar med panoramautsikt över Medelhavet, inklusive flyg, hyrbil och halvpension

 • Allt för en perfekt semester: Hotel Bahia del Sol är ett fyrstjärnigt hotell som ligger bara några hundra meter från den välkända sandstranden i Santa Ponsa. Hotellet är utrustat med alla bekvämligheter som behövs för en skön och trivsam vistelse.

 • Motion och välmående: Efter en dag på stranden, golfbanan eller i byn är det skönt att komma tillbaka och få massage och bada jacuzzi på hotellets spa. Ta sedan ett dopp i någon av de två poolerna, träna en stund på gymmet eller slå några slag på minigolfbanan på hotellets takterrass.

 • Festa loss på spanska specialiteter: Hotellet har en stor klassiskt inredd restaurang med en vinterträdgård där du varje morgon kan ta för dig av en varierad frukostbuffé. På kvällarna serveras medelhavsmat och temabufféer med lokala specialiteter. Det finns även en takbar med panoramautsikt, där du kan dricka cocktails i solnedgången.

Faciliteter

- Spa- och wellnesscenter
- Restaurant
- Takbar
- Pool
- Lekplats och barnklubb
- Minigolfbana på taket
- Trädgård

Hitta hit

Till Palma de Mallorcas flygplats tar det ungefär en halvtimme med bil.

Erbjudandet

 • Flyg tur och retur från vald avreseflygplats till Palma de Mallorca
 • Fem nätter i ett Dubbelrum med havsutsikt på Hotel Bahia del Sol
 • Halvpension
 • Hyrbil
 • Avresedatum: september och oktober 2019 samt februari till april 2020
 • Det angivna erbjudandepriset är unikt för Secret Escapes under reseperioden september - oktober 2019 samt februari - mars 2020. Ytterligare avresedatum kan bokas på partnersidan till priser som uppdateras dagligen.
Avda. Jaime I, 74, 07180 Santa Ponsa, Calvia, Mallorca, Spanien

Transport ingår i detta erbjudande. Se information nedan.

Information

Flyg tur och retur ingår från vald flygplats.

Efter att ha bekräftat din bokning kommer du att få ett mejl från vår leverantör holidays.ch GmbH med restider och flightnummer. Möjliga flygbolag för denna resa är holidays.ch GmbH eller dess partnerbolag. De flygtider som visas kan ändras. Observera att den föredragna avgångstiden inte kan garanteras i varje fall.

Observera att priserna på vår leverantörs webbplats kan variera beroende på förändrade valutakurser.

Vänligen kontrollera reglerna för bagage i bokningsbekräftelsen. Detaljerad information kan hittas på flygbolagets hemsida.

Researrangör:
holidays.ch GmbH
Kohlfirststraße 19
78266 Büsingen am Hochrhein
Tyskland 

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet
Exklusivt leverantörserbjudande

Det här är ett exklusivt erbjudande från leverantören. Du kommer därför att bli hänvisad till deras hemsida för att se tillgängliga datum och slutföra din bokning.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

 • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
 • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor