Designhotell i centrala Helsingborg

V Hotel, Helsingborg

Large Dubbelrum

Large Dubbelrum

Large Dubbelrum

Large Dubbelrum

White Guide-rekommenderat hotell med träffsäker stil och smidigt läge, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -22% på marknadens priser ?
Allmän parkering finns tillgänglig. Kontakta hotellet för mer information.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 21 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant boutiquehotell med designinredning och inbjudande bistro i hjärtat av Helsingborg, inklusive frukost

  • En vistelse på ett boutiquehotell med det där lilla extra: V Hotel har inte bara ett fantastiskt läge och en lång historia bakom sig – det blev också 2019 det första av Helsingborgs hotell att rekommenderas av White Guide.

  • Alla rum är individuellt inredda med minnesvärda detaljer: Sängarna är stora och bekväma, bäddade med finaste egyptiskt linne, som gör nattsömnen behaglig och inbjuder till sovmorgon. Istället för minibar kan man beställa ett stort sortiment av drycker och snacks direkt till rummet, vilket inte bara ger större utbud utan även är mer miljövänligt på sikt.

  • Efter en lång dag landar man i hotellets välkomnande bistro: Den har blivit något av stadens gemensamma vardagsrum, där man kan mingla i god stämning med lika delar hotellgäster och lokalbefolkning. På kvällen serveras en bistromeny med franska och svenska inslag, som gärna avnjuts i kombination med ett utvalt vin från den noggrant sammansatta vinlistan.

Faciliteter

- Bistro
- Dygnetruntöppen reception
- Wi-Fi

Hitta hit

Helsingborgs centralstation når man på tio minuter till fots och till Sturups flygplats i Malmö är det ungefär en timmes bilfärd.

Bra att veta

Vänligen notera att hotellet är kontantfritt.
Fågelsångsgatan 1, 252 20 Helsingborg, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor