Vacker vistelse vid Gardasjön

Grand Hotel Terme, Sirmione, Gardasjön, Italien

Executive Juniorsvit

Executive Juniorsvit

Wellnessvistelse på vackert hotell med utsikt över Gardasjön, inklusive frukost, välkomstdrink, spaentré och middagsrabatt

Sirmione ligger på en långsmal halvö som skjuter ut i Gardasjön, där du kan vila ögonen på ett av de vackraste naturlandskapen i norra Italien. Detta i sig är unikt, särskilt när du kan blicka ut över det vackra från Grand Hotel Terme.

Interiören är ett historiskt mästerverk med en touch av modern design. Bland skinande parkettgolv och minimalistiska linjer finns det mängder av överraskningar att upptäcka på Grand Hotel Terme. Två av dem är restaurangen L’Orangerie och wellnessoasen Spa Castello.

Dina dagar här fylls av goda smaker tack vare rätterna som utformas av hotellets gourmetkock. Känner du istället för att få en smak av områdets konst och historia kan du istället besöka de berömda ruinerna Grotte di Catullo.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor