Vackert havsnära boende på kroatiska Korčula

Hotel Korkyra, Vela Luka, Kroatien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Vela Luka

Korcula

Vela Luka

Adria Standard Dubbelrum

Adria Standard Dubbelrum

Comfort Family-rum

Comfort Family-rum

Comfort Family-rum

Vela Luka

Vela Luka

Fyrstjärnigt, havsnära boende i pittoresk Medelhavsstad, inklusive frukost och middag

Detta fyrstjärnig hotell ligger vackert beläget i den historiska, pittoreska staden Vela Luka på den kroatiska ön Korcula, som anses vara en av Adriatiska havets vackraste öar. I det närliggande området finns en rad arkeologiska och historiska sevärdheter och inbjudande stränder. Här kan du njuta av en stilla vistelse vid havet, fylld med god mat, promenader längs kullerstensgator och gränder, och svalkande dopp i det Adriatiska havet.

Hotel Korkyras vita hotellbyggnad är en riktig semesterdröm och med dess moderna rum, lilla utomhuspool och båtservice till stranden Azzuro kan du vänta dig en riktig medelhavssemester. Unna dig en massage på hotellets spa, få upp pulsen på gymmet, slå dig ner på terrassen och njut av havsutsikten eller beställ in kroatiska gourmeträtter i restaurangen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor