Skärgårdsidyll på västkusten

Väderöarnas Värdshus & Konferens, Väderöarna, Fjällbacka

Dubbelrum

Dubbelrum

Unik skärgårdsvistelse i en intim miljö, inkl. frukost, lunch och tvårätters eller julbord

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -33% på hotellets priser ?
Julbord med glögg och kaffe serveras istället för tvårättersmiddag mellan 23 november och 24 december.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 2 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Njut av gastronomi och magiska solnedgångar vid Sveriges västligaste utpost, inklusive frukost, lunch och tvårätters eller julbord

  • En stor dos harmoni: Du hittar denna oas av lugn och vackra omgivningar längst ut i det bohuslänska havsbandet, vid den västligaste utposten i landet – så långt bort från vardagen du kan komma. Stäng av mobilen och njut av vågornas lugna kluckande och varva egentid med sköna stunder i bastun.

  • Checka ut från vardagsstressen: Skärgårdsmiljön går som en röd tråd genom samtliga rum som har trägolv och är ljust inredda med marin känsla och bekväma sängar samt sittmöbler. Från de flesta rummen på värdshuset är det havsutsikt och du har tillgång till ett privat badrum.

  • Ät gott med inspiration från havet: Värdshuset serverar frukost, hembakat fikabröd och lunch. Köket tillagar måltider där smaker och dofter står i centrum, och menyn präglas såklart av skärgården, med både hav och land som genomgående tema och alltid säsongens råvaror i fokus. Här finns också noggrant utvalda drycker.

Faciliteter

- Restaurang
- Wi-Fi
- Badtunna
- Bastu

Hitta hit

Parkera bilen i Hamburgsund där hotellets båtar ligger intill linfärjan. Resan över sundet tar cirka 35 minuter.
Väderöarna, 457 40, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor