När dagarna blir längre, varmare och soligare vet du att det är dags för en härlig vårvistelse. Varför inte fira säsongens ankomst med en av våra handplockade getaways och njuta av en vistelse under klarblå himmel? Här på Secret Escapes väljer våra experter noggrant ut de bästa hotellen och resorna, och förhandlar fram erbjudanden som du inte hittar till ett bättre pris någon annanstans under kampanjperioden. Vi kallar det vår lägsta prisgaranti.

Om du föredrar att semestra på hemmaplan kan du boka in en vistelse i Stockholm. Vår livliga huvudstad är i sitt esse under våren. Ta med solglasögonen och bered dig på luncher under bar himmel eller en båttur från hamnen. Eller så kan du bege dig till London, där du hittar allt från eleganta parker till färgglad gatukonst. Vissa hävdar förstås att Paris är världens bästa vårdestination. Vi låter dig bestämma själv.

Vill du söderut? I vackra Provence stiger temperaturerna uppemot 20 grader och caféerna är fulla av läckra säsongsrätter. Du kan också åka till Barcelona, där du kan promenera längs Las Ramblas, njuta av tapas eller knäppa en perfekt bild på Sagrada Familia under solens strålar.

Sist men inte minst är Italien ett utmärkt val för en solsäker vistelse. Upplev Toscanas botaniska trädgårdar och skulpturparker eller Rom, där du slipper de värsta turistmassorna under den här tiden på året.

Kom ihåg att alla våra kampanjer är handplockade och att vi på Secret Escapes jobbar hårt för att hitta soliga vistelser som passar alla smaker och plånböcker. Hitta din perfekta vårvistelse idag.

Aktuella kampanjer