Havsnära hotell på Kanarieöarna

VIK Suite Hotel Risco del Gato, Fuerteventura, Spanien

Deluxe Juniorsvit

Deluxe Juniorsvit

Deluxe Juniorsvit

Naturskön och elegant vistelse på Fuerteventura, inklusive halvpension och mer

VIK Suite Hotel Risco ligger på den södra delen av Fuerteventura, i jämförelse med andra kanarieöar är denna en av de mer stillsamma och kan stoltsera med att vara näst störst. Här får du chans till en avslappnad semester och kan välja fritt bland alla vackra långa sandstränder utan att trängas.

På hotellet finns flertal pooler både inomhus och ute. Föredrar du ett dopp i havet ligger Atlanten inom fem minuters promenad bort. Spa, gym, bastu och bubbelpool hittar du också här, samt en stor grönskande trädgård. VIK Suite Hotel Risco är helt klart en oas vid havet där du kommer att få en härlig vistelse.

Vill du se mer av den vackra och varierande ön hyr du bäst bil och tar dig upp de smala vägarna till bergen, längs de vita långa sandstränderna och genom de mysiga små byarna. Att cykla runt på ön är också lätt då mycket är anpassat för just det, så passa på att hyra en och ta en tur i något av friluftsområdena. Missa inte heller ett stopp på en av de många gårdarna där getterna betar fridfullt och getosten tillverkas på plats för att köpa med lite gott hem.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor