Vilka är vi?

TravelBird är det enklaste sättet att hitta och uppleva en perfekt semester. På vår hemsida hittar du ett nytt semestererbjudande varje dag. Att boka är enkelt och tryggt, så att du på ett bekvämt sätt kan njuta av din resa.

Genom nyhetsbrevet kan du dagligen ta del av våra senaste erbjudanden som passar just dig. Du kommer att återse favoritplatser och upptäcka nya spännande destinationer!

Vad du får

Sociala bevis

Över 4 miljoner personer har rest med oss Över 8 av 10 resenärer rekommenderar oss till sina vänner Över 750 000 gillar oss på Facebook

Bakgrund

TravelBird grundades i ett vindsförråd 2010 av två holländska killar som hade problem med att hitta sin perfekta semester. De sökte genom internet i timmar utan att hitta något som de tyckte var inspirerande nog att lägga pengarna på. Då kom de på idén till TravelBird och har sedan dess arbetat för att alla på ett enkelt sätt ska kunna hitta och och boka sin perfekta semester.

Idag finns TravelBird i 12 länder och har över 400 entusiastiska medarbetare, som tillsammans på huvudkontoret i Amsterdam arbetar för att du ska få en oförglömlig upplevelse.

En del av TravelBirds historia:

2010 - TravelBird grundas av Symen Jansma och Dennis Klompalberts
2014 - TravelBird breder ut sina vingar och lanseras i Sverige
2014 - TravelBird blir lättillgänglit via mobilen
2015 - Applikationer för smartphone och surfplatta lanseras
2016 - Du kan skapa ditt eget TravelBird-konto för inspiration, bokning och reseinformation

Glad semester önskar vi på TravelBird!

TravelBird