Stilfullt värdshus i hjärtat av Bergamo

Villa Vittoria Charme & Relax, Bergamo, Italien

Upp till -47% Idag På utvalda erbjudanden.

Deluxe Dubbelrum

Deluxe Dubbelrum

Deluxe Dubbelrum

Deluxe Dubbelrum

Historiskt boende i Bergamos gamla stadskärna med utsikt över takåsarna, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -47% på hotellets priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 4 EUR per person och vistelse tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 4 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant B&B i vacker historisk villa i Bergamos övre stadsdel, ett stenkast från stadens sevärdheter och restauranger, med inomhuspool och utsikt över takåsarna, inklusive frukost

  • Ett sofistikerat boende med det lilla extra: Den eleganta villan från 1900-talets början, passar utmärkt för den som söker ett boende utöver det vanliga. Lägg till en slående utsikt över gamla stans takåsar och du kommer inte att lämnas oberörd. Koppla av i de bekväma rummen och njut av den fridfulla atmosfären innan du ger dig ut på upptäcktsfärd i staden.

  • Njut av en lugn frukoststund: Börja dagen med en god frukostbuffé i det eleganta frukostrummet eller på terrassen. Här avnjuter du din frukost i lugn och ro medan du beundrar utsikten över trädgården och staden. Välj bland en rad frukostdelikatesser såsom färskpressad juice, yoghurt, bröd och croissanter, kombinerat med en krämig cappuccino.

  • Satsa på hälsa och välbefinnande: Passa på att ta ett träningspass på hotellets välutrustade gym. Här finns det mesta för din träning, såsom cardioutrustning, motionscyklar, löpband och mycket mer. Varva gymträningen med en stärkande simtur i den uppvärmda inomhuspoolen.

Faciliteter

- Inomhuspool
- Gym
- Trädgård
- Wi-Fi
- Terrass

Hitta hit

Närmaste internationella flygplats är Milano Orio al Serio, som nås med taxi på ungefär 20 minuter.
Scalinata Colle Aperto, 34, 24129 Bergamo BG, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor