Designhotell med takterrass i Madrid

Vincci The Mint, Madrid, Spanien

Upp till -58% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Hippt och stilsäkert hotell i Madrids centrum, inkl. frukost och välkomstdrink

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -58% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 4 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

En cool vistelse på ett designhotell med en imponerande takterrass, inklusive frukost och välkomstdrink

  • Klassiskt möter framåttänkande: När man välkomnas av den ståtliga, citrongula fasaden prydd av statyer kan man tro att interiören på Vincci The Mint är klassisk, men på insidan väntar en helt annan upplevelse. För det första finns ingen traditionell reception – istället checkar du in i baren, kanske med en cocktail medan du väntar.

  • Ett designhotell med karaktär: Den oväntade designen, som den berömda inredningsarkitekten Jaime Beriestain stått för, ger hotellet en osande cool stämning. Tartanmönstrade väggar, mintgröna läderfåtöljer och hundskulpturer kanske låter som en galen blandning, men den missmatchade designen är välplanerad in i minsta detalj.

  • Drinkar på takterrassen: Det är inte bara designen som imponerar på Vincci The Mint. Hotellet har en blomstrande takterrass som skulle kunna konkurrera med vilken NYC-rooftop som helst. Ta en cocktail och ett mellanmål från matbilen i amerikansk stil, luta dig tillbaka och blicka ut över Gran Vía.

Faciliteter

- Takterrass
- Gastrobar
- Wi-Fi
- Loungeområde

Hitta hit


Hotellet ligger ungefär en kvarts bilfärd från Madrid-Barajas Adolfo Suárez Airport.
C/ Gran Vía, 10, 28013 Madrid, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor