Vinterresor

Vill du lämna mörker, kyla och stress bakom dig för en stund? Upptäck TravelBirds härliga vinterresor som tar dig till drömska platser runt om i världen.

Erbjudanden

Välj avresedatum
0 erbjudande
När kylan och mörkret kickar in känner vi kanske många att vi skulle vilja åka iväg och få en liten paus? Kanske vakna upp på en strand eller på en alptopp - valet är ditt.

Vintern, speciellt i Sverige, kan va en tröttsam period för många. Kylan och mörkret gör att vi lätt drabbas av d-vitaminbrist och dagarna är inte speciellt långa. Är det kanske då som du egentligen behöver den där semestern? Vissa kämpar på och väntar till sommarsemestern, men när du tänker efter, hur härligt hade det inte varit med lite extra energi mitt i vinterkaoset? Köp en bikini eller ett par badshorts på rean och styr kosan mot varmare breddgrader. Eller mot alperna om du den som föredrar snö och höga berg mot sand mellan tårna? Hur som, ta en titt på nyheterna för att se vilka grader som passar dig bäst. Gillar du den svenska vintern på Gran Canaria? Det gör i alla fall vi på TravelBird! Passa på att njut av svenska sommaren med solen som aldrig går ner, ljumna kvällar och handplockade bär för att sedan resa i vinter till värmen!

Vart åker egentligen svensken?

Vart är det svenskarna åker när det står en siffra med ett minus före på termometern?

Gran Canaria ligger långt upp på mångas listor, men även storstäderna och Karibian springer ifatt!

Enligt undersökningar är det mesta som lockar under vintern “sol och bad” och att faktiskt “komma bort”, inte jättekonstigt faktiskt? Hur van man än är med mörker och kyla i Skandinavien, blir man ändå lite sugen på att lapa lite sol. Ta med familjen, vännerna eller din käraste för att njuta av solen och hämta energi på vinterhalvårets mörka dagar. Vad passar dig? Kanske en härligt resa ner till södra Spanien där det verkar vara sommar hela året runt? Eller gillar du lite mer exotiskt och tycker att 10 timmars flygresa är en baggis, ja då kanske Karibien kan vara någonting för dig?

Låter det skönt med en resa i vinter? Populära destinationen Gran Canaria bjuder på allt från fantastisk snorkling, till underbart stadshäng i Las Palmas och på öns världskända ständer. Varför inte passa på att göra all julshopping i solsken? Spring runt i en klänning och sandaler på stan, för att sedan pausa shoppingen med ett glas cava eller en sangria? Låter det lite roligare och lite skönare än tunga vinterjackor i fulla varuhus på hemmaplan? Det tycker vi med!

Weekend resor i Europa

Glöm fullsmäckade gator och uppbokade restauranger

Säg nej till turistfulla storstäder och passa på att upptäcka Europa under vinterhalvåret!

För er som inte känner behovet av sanden mellan tårna och som vill vänta till sportlovsveckorna för att spänna på sig pjäxorna - passa på att åka till någon av Europas spännande städer. Det finns många fördelar med att resa till olika storstäder på vinterhalvåret, inte bara i Europa, utan även resten av världen. Det betyda både en billigare resa och mindre fulla museéum! Mys in er i mörkret och utforska nya platser som ni alltid drömt om. Spana in julpyntet i Amsterdam, Paris eller varför inte New York?

Det bästa med vinterresor

Något av de bästa med semester är kanske att man har någonting att se fram emot

När du sitter på bussen hem från jobbet kan du passa på att drömma dig bort och längta...

Det finns något härligt i att längta, kanske extra mycket när det kyliga vindarna drar i en och det börjar bli svårt att gå upp när det är mörkt ute på morgonen. Planera din resa i vinter redan nu så har du massa härliga timmar att se fram emot, som du kommer att spendera på bästa möjliga sätt. För finns det något härligare än att se fram emot en resa tillsammans med andra? Peppa varandra, planera och packa tillsammans! Boka din grädde på moset redan nu.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter