Vistelse i Paris latinska kvarter

Hotel Eugénie, Paris, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Standardrum

Standardrum

Standardrum

Standardrum

Standardrum

Bo nära Notre Dame i romantikens sköna huvudstad Paris, inklusive frukost och båtbiljett

Lyxig shopping, god mat, franska viner, konst – och så romantik så klart. Varför inte uppleva romantikens huvudstad Paris med en weekend i ett av de mysigaste områdena i stan? Söder om Seine hittar du historiska Hotel Eugénie, mitt i de historiska och populära Latinkvarteren. Smakfullt inredda rum i denna historiska hotellbyggnad blir till en mysig oas i storstadspulsen där personalen ser till att du får en familjär och skön vistelse.

Njut av en hälsosam och fräsch frukost i matsalen innan du lägger Paris för dina fötter. Du behöver visserligen inte gå särskilt långt – flera av de mest kända sevärdheterna ligger mycket nära. Magnifika Notre Dame, teatern Odeon och universitetet Sorbonne ligger alla i krokarna. Slå dig ner på en uteservering med en kaffe eller glas franskt rött eller beställ något riktigt franskt på en mysig bistro och kolla in folklivet. Gillar du konst rekommenderar vi att du tar dig till Louvren - kanske ett av världens mest kända museer - som ligger nära hotellet.


Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor