Vykortsvackert boende i italienska Alperna

Hotellerie de Mascognaz, Champoluc, Italien

Endast hos oss

Skräddarsydda kampanjer till garanterat lägsta pris, som du inte hittar någon annanstans.

Lo Miéte Prestige-rum

Lev friluftslivet i de italienska Alperna, inkl. halvpension, prosecco och andra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser

Bildskönt läge i de italienska Alperna, inklusive halvpension, en flaska prosecco, tillgång till wellnesscenter och andra förmåner

Rum

De mysiga rummen är inrymda i åtta stugor som bildar en egen liten by omringad av naturen. Rummen är inredda i klassisk alpin stil med hemtrevlig möblering, träbjälkar, fårskinnsfällar, mörka textilier och vissa har även eldstäder.

Faciliteter:

- Badrock och tofflor
- Satellit-TV
- Telefon
- Wi-Fi

Mat

Hotellet har två charmiga och intima restauranger som är bland de högst belägna i Alperna. Träpanel och robusta bjälkar ger båda matsalarna en genuin stugkänsla. På hotellet finns även en bar.

Spa

Med sin stora glasvägg som vetter mot Plateau Rosa, pärlan i Alperna, är wellnesscentret den ultimata platsen för en stunds lugn och ro. Här finns en 18 meter lång pool, en hydromassagepool, bastu, hamam, kneipp-terapi och ett relaxrum. Du kan skämma bort dig själv med en rad spabehandlingar, som jet-, ayurveda- och sportmassage samt skönhetsbehandlingar.

Läge

Närmare naturen än så här kommer man inte. Stugbyn ligger mitt bland dalarna och bergen i de italienska Alperna. Området är drömmen för friluftsaktiviteter som vandring, utflykter och skidåkning.
Champoluc, Ayas, 11020 Mascognaz AO, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Missa inte

  • En chans att pausa och njuta av den friska luften
  • Vandra genom Alpernas hänförande natur
  • Ta hand om ömma muskler med en välförtjänt spabehandling

Behöver du en andra åsikt?

  • Besök hotellets hemsida för mer information
  • Kolla in gästrecensioner på TripAdvisor
  • Jämför våra priser med andra på internet, t.ex. Booking.com

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor